WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

[kilitli]

Bu Sitenin Teması Nedir Super yaa :D ?

(8 mesaj(lar))
  • 10 ay önce eXeLLanC tarafından başlatıldı
  • sryz tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli
  1. eXeLLanC
    Üye

Merhaba,
    *** sitesinin blog bölümünde yani*** 'daki tema çok gusel aynısını nasıl yapabilirim. bide adam sanırım seo yapmıs her aramada ust sıralara çıkıyor bende istiyorum yardıme edin

Yönetici notu: Hoşgeldiniz, fakat lütfen forum kurallarımızı okuyun, Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun, illegal bağlantıların yer aldığı site adreslerini paylaşmayın. [Hasan]

10 ay önce #
  2. bakiyyebemolu
    Üye

Zevk meselesi, ancak süper olan birşey yok bence. Kullandığı arkaplan bir Windows temasının (WinBlinds) duvarkağıdı. Saydamlık ve sabitleme verilmiş. Bence oldukça karışık ve anlaşılmayan bir görünüm. Sol menüdeki etiketler dahi okunmuyor.

10 ay önce #
  3. aligon
    Üye

sitenin sağdaki kolonunda temanın adı ve linki verilmiş. SEO olayına gelince, o işten hiç anlamıyorum.

10 ay önce #
  4. tag olayını yanlış anlamış yapan kişi
    mesela türkmalı windows yazısına "turk malı windows" etiketi verilmez.
    belki sadeve "windows" etiketi verilir.

üstelik site ağır bile..

seo olayına gelince:
    http://wp.uberdose.com/2007/03/24/all-in-one-seo-pack/

tavsiye edilir.

10 ay önce #
  5. tag olayını yanlış anlamış yapan kişi
    mesela türkmalı windows yazısına "turk malı windows" etiketi verilmez.
    belki sadeve "windows" etiketi verilir.

etiketin her türlüsü kardır :D tabi konuyla ilgili olacak. :D bugün googleden "facebook" arayıp benim sayfama gelmişler :D

10 ay önce #
  6. Tıklayan için işkence oluyor ama.. Sadece 1 sonuç çıkıyor.

Üstelik gelmeleri değil , kalmaları önemli bence..

10 ay önce #
  7. eXeLLanC
    Üye

*** bölümünden soruyu admin e sorduğumda sağolsun hemen cevapladı :)

Etiket olayınıda ilettim engin 1984.
    "Etiketin amacını eski blogcular saadece konu göstermekte planlıyor olabilirler ancak kurduğum sistem ve bağıntılı olarak çalışan seo ila etiketler kullanıcının görmesinden ziyade arama motorları için önem taşıyormuş" konu başlığının etiket olarak görünmesinin pek zararının olmadığını söyleyip 1-2 etiket fazlanın + kar bile sağladığını söylüyor.

Sanırım webmaster kullanıcıya yönelik yapmaktan ziyade hoş göz zevki ile derin bir google deneyimi var =)

Ayrıca tema download linkini görmemiştim tşk'ler engin. ancak ben sitede bir yavaşlık sezemedim. *** Ana sayfadaki intro ve *** home adresindeki flash biraz geç yükleniyor oda sanırım bağlantı hızı ile alakalı.

Hatta bunun için destek verdikleri bir site daha var KafamGirsin.Net Telekoma karşı açmışlar :)

10 ay önce #
  8. 1 aydır wp ve blog ile uğraşıyorum ve bu benim ilk mesajım

royale theme kullanılmış ancak çok acemi olmama rağmen 2 haftadır
    bu themeyle uğraştığım için iğrenç özensiz bir editleme yapılmış diyebilirim. her yer gözüme batıyor inanın. theme orjinalinde kendi reklamını sidebar da ve footer da yapmakta ancak footer da theme sahiplenilmiş ancak sidebarda reklam kaldırılmamış sanırım unutulmuş.
    daha birçok detay var düzenlenemeyen.bir çok eklenti ve reklamla doldurulmuş gibi duruyor site, etiket olayı denildiği gibi derin google bilgisi sanırım :P kısaca fos...
    bu arada deneyimli arkadaşlar theme editlendikten sonra kullanılması halinde ne yapılması gerektiğini bana da açıklarlarsa sevinirim

10 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.