WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Adsense icin eklenti

(6 mesaj(lar))
  • 11 ay önce bonjurkes tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş
  1. bonjurkes
    Üye

Merhaba,

Sitem icin plugin kullanarak adsense vb. reklamlar eklemek istiyorum, bu is icin en cok ilgi goren plugin acaba hangisi? Birkac arama yaptiktan sonra Adsense Manager adli bir plugin i buldum, bunun disinda bu pluginden daha iyi yada daha populer baska bir adsense yonetim plugini var mi?

11 ay önce #
  2. bonjurkes
    Üye

adsense manager garip bir hata verdi, cannot load adsense-manager gibisinden ondan baska bir eklenti bakmaya karar verdim :)

Br de adsense deluxe varmis sanirm bir de onu deniyecem.

11 ay önce #
  3. hepsi forumda var. google ile aramaya devam seçeneği olacak forumun aramsını kurarsan ordan yararlana bilirsin..

wordpress 2.3 ile uyumlu olmadığından yada bir hata yaptığından olmuş olabilir.. tavsiyem :) manuel giriniz..

11 ay önce #
  4. Merhabalar bende adsense-deluxe kurdum ama kullanımını bilmiyorum :)
    adsense-deluxe Kullanımını bilen birisi var ise açıklarsa iyi olur forumda baktım ama pek birşey bulamadım yada yazılara nasıl ekleyebiliriz Adsense Kodlarını

eylul toprak "wordpress 2.3 ile uyumlu olmadığından yada bir hata yaptığından olmuş olabilir.. tavsiyem :) manuel giriniz..
    Demişinizde
    Teşekkürler

7 ay önce #
  5. Öncelikle Adsense Problemim İçin yukarıdaki yazıma ;
    3 hafda geçmesine ragmen Yanıt vermediğiniz İçin teşekkürler.
    Neyse Ben Bir Eklenti buldum tam süper İş görüyor Buyrun.
    Etkinleştirdikten Sonra Tercihler Bölümünden adsense Kodunu Ekliyorusunuz
    7 tane kod eklenebiliyor.
    Tercihler sekmesinde Allignment of Ads <bu yazının oldugu yere reklamlarınızın yazıların neresinde yer almasını istiyorsanız orayı seçin.
    Top–> üst
    Top left–> Sol üst
    Top right–> sağ üst
    Bottom–>Alt Kısım

BUrdan İndirin

6 ay önce #
  6. 3 hafda geçmesine ragmen Yanıt vermediğiniz İçin teşekkürler.

Bir yönden haklısınız ama böyle de bir durum var, paylaşımınız için teşekkürler...

6 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.