WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

wp portal birleştirme

(5 mesaj(lar))
  • 10 ay önce evoto tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. merhaba...
    bi domain altina yani ilgili domainin hostinginde 3 adet wp kuruldu diyelim bunu dusunmemin sebebide ornegin 3 farkli portal olusturmak istememdir. Bu 3 wp de de ayri ayri ziyaretciler register olmasa? birinde olsa ve diger 2 wp de de login olunabilse ? boylece zaman kaybi olmasa yani bu ziyaretcilerin senkronizasyonu mumkunmudur?

10 ay önce #
  2. Wordpress mu kullanabilirsiniz, buradaki linklere bakın.

10 ay önce #
  3. yanlis anladin herhalde dostum... benim bildigim wordpress μ blog dağıtma servisidir. yani üyelerine xxx.alanadın.com şeklinde blog dağıtıyorsun. blogcu.com gibi düşün.

halbuki ben dedimki kisisel web sayfamda bir index.html den ornegin 4 ayri buton olacak ve 4 butonda benim ilgili domainimin altinda 4 ayri wp kurmak istiyorum biri teknik ornegin biri personal , biri musical , biri de photo bolumu icin... yani temalari farkli olacak ornegin... ve haliyle bilindigi uzere wp de uyelik modulu var uye olunuyor... ben diyorumki domainim altindaki wp lerden birinde register oldu adam diger mesela music icin kurdugum wp icinde de login olabilirmi? yani db lerde bir ayarlama mi yapmak lazim artik bilmiyorum? isin programlamasina girmeden acaba bunu yapan pluginler eklentiler falan varmi ? varsa kurarim gider diye sordum? ornegin bbpresslerde de mesela ayri olarak register olunuyor ya onlarda da mesela sorumu genisletirsek bir wp de register olan diger wp nin bbpress inde de login olabilirmi vb. tesekkurler... sanirim cok zor bir soru ve mumkun degil? eger oyleyse ilgili wp exper lerinden acil bir cevap gelirse cok memnun olurum tesekkurler...

10 ay önce #
  4. Sayfalarını içe aktarabilirsin. Ayrıca değişik tema istiyorsanız ve aynı kullanıcı için 2-3 tane site istiyorsanız bu wp'den çok veritabanıyla ilgilidir. Fakat wp bunun için eklenti geliştirdiyse bilemem.

10 ay önce #
  5. Yanlış anlamadım :) daha önce sizin isteğinize bir usta arkadaş size verdiğim yanıtı vermişti ben de kopya çektim :), ayrıca buradaki açıklamalar sizi doğru yönlendirdiğimi sizin isteklerinizin bu yolla sağlanabileceğini söylüyor, yine ayrıca yine aynı usta bir kaç gün önce kurulumun normal Wordpress kurmakla aynı olduğunu söylemişti.

Not: Bir de tam sizin istediğiniz bu var, ben size daha kolay ve sağlıklı olanı önerdim.

10 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.