WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Tema üzerinde nasıl değişiklik yapabilirim?

(5 mesaj(lar))
  • 11 ay önce bayrakli tarafından başlatıldı
  • tecnologin tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. merhabalar. yeni wordpress kullanıcısıyım.
    redzonea adsense optimizasyonlu temasını yükledim.
    temanın üzerinde renklerini değişiklikler yapmak istiyorum. mümkünmü?
    yazdığım bütün yazılar ana sayfada çıkıyor. bir ana sayfayı hazırlamak istiyorum ve bu sayfa nasıl sadece ana sayfada gözükür?
    sol menuden Links Manager nasıl kaldırabilirim?
    temanın renklerini nasıl değiştirebilirim?
    wordpress test site yazan yere arka plan image nasıl ekleyebilirim?
    yardımcı olabilirmisiniz?
    teşekkür ederim.

11 ay önce #
  2. Öncelikle burada ve buradaki dökümanları indirin, sorunlarınızla ilgili anahtar kelimeleri forumda aramak, size zaman kazandırır.

Sitenizin linkini profilinize ekleyin, renk değişimi için tema css'inde değişiklikler yapmalısınız, sayfa gösterimi ile ilgili bu ve bu eklentileri inceleyin, lınks menager gibi özellikleri yan menü yani sidebar.phpden silmelisiniz, tema renkleri değişimi zor bir konu, birde tema resim ağırlıklı ise dahada zor, bu işlemde css den, üst resmi değiştirmek için buraya bakın, sorunlarınızın hepsi forumda var, lütfen arama yapın, bulduğunuz açıklamalara göre aşama kaydedip sorun çıkarsa bu aşamaları ve sorununuzu yazın.

Not: Her zaman her işlemden önce temanızın, işlem yaptığınız dosyaların yedeğini alın.

11 ay önce #
  3. @Bayraklı bir süre sadece okuyun ve canarkadası'n dediklerini uygulamaya çalışın. Sabredin canarkadası üzmeyin.. abimiz o bizim :)

11 ay önce #
  4. teşekkür ederim

11 ay önce #
  5. arkadaşlar bu iş zorunuza gitmiyorsa bol bol makale okumakla olur ama bir yolu daha var kurcala-yap-boz-başar. php açık kaynak kodu oluşunun amacı bu
    amacına uygun olarak geliştir. ama en önemlisi buradaki makaleleri iyi oku. kurcala hemde çok kurcala eminim 6 ay içinde kendi temanı oluşturacaksın

11 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.