ası: [You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1]
okuyabildiğim kadar bu hata mesajı çıkıyor. ana sayfamda ne yapabilirim?
ası: [You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1]
okuyabildiğim kadar bu hata mesajı çıkıyor. ana sayfamda ne yapabilirim?
@Bayraklı hata sadece bu kadar mı?
Benim aklıma şöyle bir şey takıldı. Burada sorgunun otomatik değilde elle yapıldığını yani kişinin kendi oluşturduğundan bahsediliyor sanırım. Eğer otomatik kurulum yerine kendi veritabanına kendin sorgulattıysan bu hatayla karşılaşmış olabilirsin. Yanılıyor da olabilirim. Tam bir bilgi yok ortada.
arkadaşlar shoopguide.com siteden bakabilirsiniz. kurulumdan sonra böyle bir hata yoktu. tema editöründen dosyaları 777 konumuna getirdim. daha sonra oldu. eylul evet hata sadece bu kadar.
veri tabanına ulaşamadığına dair hata veriyor şuan.. bu temanızı düzenledikden sonra oldu sanırım.. kim bilir ne yaptınız.. temanın orjinalini atın tekrar ve tema düzenlemek için notepat++ bulup kullanın.. gerek yok böyle şeylere.. tefarruat sadece o kadar
arkadaşlar teşekür ederim.
Son sürümü yükledim şimdi hata yok.
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.