Merhaba , abimin askerde olması sebebiyle onun sitesinde bir değişiklik yapmak istiyorum. Şimdi #canarkadas'ın kişisel sitesinde de olduğu gibi yazı yazarken belirttiği tagların ana sayfada yani yazının altında gözükmesini istiyorum. Bunun için hangi kodu hangi dosyaya ekleyeceğim ? Bilen birisi varsa yardım edebilir mi ?
WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım
2.3.1 Tag Kodu
(8 posts)-
Tarih: 8 ay #
-
kodlarla ilgili anlatım burada
http://birvarbiryok.com/icerik/wordpress-etiket-sistemi/nereye ekleyeceğim?
eğer anasayfadaki yazılarınızın altında görünmesini istiyorsanızindex.php de bulunan yazı etiketlerinin altına (yedek alıp deneme yanılmayla yapmayı deneyin hem şablonu kullanmanız açısından yararlı)
tekil yazılarda görünmesini istiyorsanız
aynı şekilde single.php de düzenleme yapmanız gerekir.
eğer bir sorununuz olursa bu başlık altından sorun.Tarih: 8 ay # -
birvarbiryok demiş ki :
Örnek verecek olursak;<?php get_the_tag_list('Bu yazı ile ilişkili etiketler:', ',', '
'); ?>Bu kodu denedim olmadı. Ayrıca bir eklenti kurmak gerekmiyor değil mi ?
Tarih: 8 ay # -
2.3 sürümünde bir eklenti gerekmiyor kendi içinde var bu.
Çalışmamasının nedeni bir yazıyla ilişkilendirilememesi.
Yani bu kodu siz yazı kodlarının dışına ekliyorsunuz.+Etiketlerin görüntülenmesi için yazı eklerken yazı editörünün alt tarafında bulunan "Etiketler (Birden çok etiketi virgülle ayırın: WordPress, blog, internet)" yazısının altındaki kutucuğa talimatlara uyarak etiket eklemeniz gerekmekte
Zaten bu zamana kadar bütün yazılarıma ekledim. Fakat bunu temaya yerleştirince gözükmedi. "Bu yazı ile ilişkili etiketler:" kısmı bile gözükmedi. ana şablona koyulmayacak mı ? index.php'ye koydum ben. yoksa farklımı olacak ?
genellikle şöyle bir kod geçer index.php de
bu kodu
etiketindenden hemen önce kullanmalısınız.
Anlamadım ne olduğunu... entry tırnak içinde olacak
Afedersiniz fakat ben orada kod göremiyorum.
Tarih: 8 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil