WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

2 Tema Tercümesi

(6 posts)
  • 8 ay önce bonjurkes tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. bonjurkes
    Üye

Merhaba,

Wp temalarına bakınırken intense ve speakr temaları gözüme çarptı fakat bunların türkçe hallerini bulamadım, burada aradım birde google a baktım fakat sonuç çıkmadı.

Bu temayı türkçe olarak kullanan siteler de gördüm, fakat footer kısmında tercüme yapanın kim olduğun dair bilgi yoktu.

Neyse sonuç olarak, bu temaların türkçe halleri mevcutmudur yoksa oturup kendim mi tercüme etmem gerekiyor?

Tarih: 8 ay #
  2. Avatar

maviada
    Üye

yoksa oturup kendim mi tercüme etmem gerekiyor?

evet, öyle gibi görünüyor. :(

3. bonjurkes
    Üye

kendim tercüme etmem gerekiyorsa 2.3 ile uyumlu olup olmadıklarına da bakmam lazım.

zaten şu 2.3 çıkınca tema konusu daha da bir zorlaştı, zaten kolay kolay tema beğenemem, beğendiğim de 2.3 e uymaz, herşey olur bu sefer de tercümesi olmaz :(

4. Bu temayı türkçe olarak kullanan siteler de gördüm, fakat footer kısmında tercüme yapanın kim olduğun dair bilgi yoktu.

Site yöneticisiyle irtibata geçebilirsiniz ya da bir tema üzerinde karar kıldıysanız temanın orijinal adresini burada paylaşıp Türkçeleştirmesini rica edebilirsiniz. Veya, Tema Türkçeleştirme Rehberimizi okuyup kendiniz çeviri yapabilirsiniz. Kolay gelsin.

5. 2.3'e tema uyumu diye bir şey aslında yok gibi. ekstra fonsiyonlar girdiği için onların kodlarını ekleyebilirsiniz. Ayrıca codex adresinden bakabilirsiniz....
    * gözde büyütebilecek kadar bir şey yok. 1 temanın türkçeleştirilmesi maksimum 10 dk alır...

6. Önceden 15 dk diyordun demek hızlandın heybecom :)

Evet heytbecom haklı sadece fonksiyon çalıştıran temalar sorun yaratır o da fonksiyonların geçersiz olmasından..

Bir kaç kod ekleyerek her tema 2.3 hazır hale getirilebilir.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.