WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » WordPress Servisleri

wordpress.com ve FTP ile erişim

(6 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce grafx32 tarafından başlatıldı
  • talash tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. grafx32
    Üye

Merhaba wordpress'i yeni kurdum ve bu konuların acemisi olduğum için bebek adımlarıyla ilerliyorum. Sizden ricam filezilla ftp ayarlarını nasıl yapmam gerektiği. Sorunum şu ki ftp adresimi yazmama rağmen hiç bağlantı kuramıyorum.(unable to connect)
    Host kısmına ftp.xxxx.wordpress.com
    server type ftp
    logon type normal
    user pass doğru şekilde giriyorum.
    Nerde hata yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.
    (Windows)

Yönetici notu: Lütfen sorunlarınızı uygun forum bölümünde tartışın, konunuz taşındı. [ali]

1 yıl önce #
  2. eğer wordpress.com dan bi hesap aldıysan,bu hesaba bir eklenti kurammıyorsun bildiğim kadarıyla..sistemin sana verdikleri ile yetinmek zorundasın.En fazla bir miktar html bilgin varsa ücretsiz hizmet veren(anket,sayaç vs.) servisleri kodlarını kullanarak isteklerinin bir kısmını bu şekilde tatmin edebilirsin.

1 yıl önce #
  3. grafx32
    Üye

Teşekkür ederim. Yani wordpress.com sunucu olamıyor. Ozaman ücretsiz sunucu hizmeti verecek site bulmam gerekiyor anladığım kadarıyla. Ben de niye bağlanamıyorum diyordum. Mesela kayyo.com olabilir mi ya da sizlerin önerisi nedir?

1 yıl önce #
  4. kayyo.com labilir, bunun yanında benimde bir dönem kullandığım funpic.de yada funpic.org var..bu ücretsiz host sağlayan firmalar arasında en çok kullanılanlar arasında..burada daha fazla site bulabilirsin

1 yıl önce #
  5. grafx32
    Üye

Hallettim sağol filezilla da çalıştı.

1 yıl önce #
  6. Ücretsiz hostta en iyisi bence Awardspace.com 200mb php alan, mysql, ftp ile erişim. Daha birçok özelliği var. Niobeweb'den para vererek aldığım alandan daha iyi çalışıyor. Daha fazla bilgi için...

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.