WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

wp-config.php dosyasından şifreme ulaşmışlar

(31 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce sayidjarrah tarafından başlatıldı
  • sguzelcik tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Hatalıysam özür dilerim.. Kırmak istemezdim gerçekten..

Linkler ve yazılar içinde bulunduğunuz durumu yeterince aytınlatıyor..

Sorduğum sorulara cevap verebilirseniz biraz daha aytınlata bilirim..

Esen kalın..

1 yıl önce #
  2. wolmol
    Üye

Sıkıntı Tam olarak bilgim olmamasından kaynaklanıyor soru sormak için bile konu ile ilgili azda olsa bilginiz olması gerekir ama sorduğunuz sorular biraz yabancı en azından şu an biri siteyi hack lemiş bende bu olay tekrarlanmasın diye çare arıyorum .ama sıkıntı config dosyasındaymış gizleyin falan yazmış ordan biliyorum

1 yıl önce #
  3. Sunucu sahibi ile görüşün bu konu tamamen wordpress dışında bir şey.
    demekki sunucuda açık yada erişim sızıntısı var.. paylaşımlı bir sunucu kullandığınız için olmuş olabilir. belkide sizi hackleyen şahıs daha sonra wp-config.php dosyasının uzantısını kendi bile değiştirmiş olabilir 644'e o yüzden dediğimi yapın siz.

1 yıl önce #
  4. wolmol
    Üye

Adamların pek umursadığını sanmıyorum çünkü hack yediğim an sunucu sahibi ile görüştüm sanki kendileri ile alakası yokmuş gibi konuşup config dosyasını gizleyip wordpress sürümünüzü güncelleyin denildi o kadar.

1 yıl önce #
  5. İyi yer ile çalışmak lazım..

Nasıl yapılacağını sorun söylemiyorlar ise değiştirin. Ben öyle yapardım o yüzden böyle söylüyorum.

1 yıl önce #
  6. Arkadaşlar tüm yazıları okumadım bu yüzden sorunun ne olduğunu da tam bilmiyorum. Yalnız paylaşmak istediğim wp-config.php dosyası ile ilgili bir güvenlik ipucusu.
    Bu ipucuyu kullanarak wp-config.php içindekileri silip, sunucunuzdaki daha güvenli dizinin içinde oluşturacağınız bir başka php dosyasına kopyalarak korunmayı amaçlıyor.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.