WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Tema Hakkında

(8 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce rhythmix tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. http://www.ndesign-studio.com/demo/wordpress/index.php?wptheme=iTheme

bu temanın türkçe versiyonu mevcutmuş buldum kurdum site menülerinin şekli şemali değişti her şey dagıldı bir tarafa .benim wordpressimin sürümü 2.3.1 sanırsam yani son sürüm.
    tema 2.2 içinmiş bunun 2.3.x sürümü için olanı varmıdır.yada nasıl 2.3.x sürümüne çevirebilirim css+php hakkında pek bilgim yok sadece yüzeysel bilgiye sahibim.

birde wp de widget's varmış bu baglantılar vs kutucukları sürükleyebiliyormuşuz yine aynı sekilde 2.3.x versiyonuna uyumlu widget linki bulamadım yardımcı olursanız memnun olurum...

1 yıl önce #
  2. http://acko.net/garland/?q=admin/build/themes/settings/garland
    birde bu tema gerçekten hoş türkçesi mevcutmudur

1 yıl önce #
  3. O temanın sizin Wordpress sürümünüzle de sorunsuz çalışması lazım, temanın dosyasında eklenti kodları önceden girilmiş olmalı, bu eklentileri bulup kullanmalı yada tema dosyalarında o kodları bulup silmeliniz, temaların basit bir iki kod ile 2.3 Wordpress'e uyarlanabileceğini, EylülToprak evvelki gün bir konuda belirtmişti ama detay vermemişti, benim bu uyarlama ile ilgili fikrim yok.

Widget özelliği epeydir, Wordpress'in içinde kurulu geliyor, temanızda bu özellik varsa siteyönetimi/temalar/bileşenlerde sürükle bırakla kullanabileceğiniz, bileşenler görünecektir, temanız bileşen özelliği içermiyorsa burada ki açıklamayla her temayı bileşenlere uyumlu hale getirebilirsiniz.

Son bahsettiğiniz tema Wordpress teması değil sanırım.

Forumda yazdığınız mesajları ve açtığınız konuları 15 dakika süre ile yeniden düzenleyebilirsiniz.

1 yıl önce #
  4. bu temada sorun yaşayanı ilk kez duyuyorum. tema dosyalarında hiçbir değişiklik yapmadan ftp ye attınsa yada local e farketmez. sorunsuz çalışır bu tema. elli kere kurup editledim belki bu temayı hiç bir sorun yaşamadım.

1 yıl önce #
  5. @tecnologin ama soruyu soran arkadaş yaşamış..

Eklenti kaynaklı yada temanın kullandığınız wordpress'e uygun olmaması sebep olmuş olabilir.. Eklentileri ve tema sürümünüzü kontrol edin..

1 yıl önce #
  6. yanıtlar için teşekkürler tüm eklentileri etkinsizleştirdim denedim yine aynı problem devam ediyor.

site linkim Tıkla

inanmazssanız bakın :)

bu arada yazılanlardan anladıgım kadarıyla her tema wp sürümü kaç olursa olsun sitede kullanılabiliyor.inşallah doğru anlamışımdır..

1 yıl önce #
  7. Hocam sorun etikelerin yapısından kaynaklanıyor..
    etiket kodunun onune li ul falan koyun kod sağ doğru gidiyor normalı bu değil..

pek css bilmem sende bilmiyorsan eğer exec cphp diye bi eklenti olacak sidebar da php kodu dersen arayarak bulabilirsin o plugin ile kolayca bu sorunları aşarsın.

1 yıl önce #
  8. Temanın 1.1 sürümünü arşivlemişim, buraya attım indirip deneyin, resimde görebileceğiniz gibi ben denedim sorun yok.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.