WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Yazılan bir konuyu kaç kişinin okuduğu hakkında

(10 posts)
  • 6 ay önce altugtiner tarafından başlatıldı
  • altugtiner tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. Selamlar...

Wordpressde sayfanın devamını oku özelliği var biliyorsunuz o yazının tam altına o konunun şuana kadar kaç kişi okuduğu özelliğini temaya nasıl ekleyebilirim ? bunun için bi eklenti kullanıyorum fakat sayfanın devamı okundupunda konu toplu açıldığında o ana kadar kaç kişinin okuduğunu gösteriyor gerekli kodu nereye eklemeliyim sayfanın devamını oku yazısının altında çıkması için ?

yani şahıs o konunun kaç kişi tarafından okunduğunu devamını okumadan görsün ... yardımlarınızı bekliyorum

saygılar ...

Tarih: 6 ay #
  2. Buradaki WP-PostViews eklentisi ile bu işlemi yapabilirsiniz,

<¿php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ¿>

kodunu tema dosyanıza (anasayfa için index.php) ekleyerek okunma sayısını görüntüleyebilirsiniz, (¿ işareti ? olacak).

Gelişmiş bir eklentidir, bileşen özelliği çok detaylı okunma arşivi, kategorilerin okunma sayısını görüntüleme gibi bir çok özelliği vardır.

Ayrıca dmRy'ın burada ki eklentiside aynı işlemi yapacaktır, dmRy eklentinin elle kod ekleyerek kullanılabilmesi için gereken kodları bir kaç gün içinde yayınlayacağını belirtti, yine kaliteli bir eklenti olan dmRy'ın Sayfa Sayaç eklentisinin anlatıldığı o konuyu da takip etmenizi öneririm.

3. Hakanın verdiği eklentiyi kullanıyorum hangi kodu kullanacağımıda biliyorum fakat sayfanın devamını oku yazısının altı için bu konu toplamda şu kadar okunmuştur kodunu nereye gömeceğimi bilmiyorum !

4. dmRy elle sonuç göstermek için gereken kodu yayınlamış bile :)..

Temanızın index.php dosyasında devamını oku yazısının altında ki div kodundan sonra uygun bir yere koyabilirsiniz, bana sorarsanız benim yaptığım gibi, konu yazarı/kategorisi/yayıntarihi gibi bilgilerin kodlarının yanına koymanızı öneririm.

5. tamam senin yaptığın güzel olmuş arkadaşım senin yaptığın gibi olması için tam olarak nereye yerleştiriyoruz kodu?

ayrıca seninki gibi kaç yorum yapıldığı olayınada yukarı çıkarırsak güzel olur ... toplu kod ve yazılması gereken yer nedir ?

bu arada ben sayfa sayaç eklentisinin 2.1 versionunu kullanıyorum zamanında o vardı o kalmış . kodlar değişmez zaten sen nereye yazacağımı söylersen çok yardımcı olursun + seninkisi gibi yorum sayısınıda üst tarafa taşımak için ne yapmalıyız ?

teşekkürler

6. @altugtiner kodlar değişti :)

hatta yapı kopmle değiştirmiş..

7. @altuğ
    Buradaki işlemi yapın, eklentinin kullandığınız sürümü detayları ve kodları için buraya bakın, burada da o kodların ek'li olduğu bir index.php'yi görebilirsiniz.

Not: Dosyalarınızda düzenleme yapmadan yedeğini alın.

sayfa sayaç eklentisinin 2.1 versionunu kullanıyorum..

Bu bilgiyi ya ilk mesajınızda yada ben size üstte o eklentinin yeni sürümünü önerdiğim zaman vermeliydiniz, mesajlarınızda detaylara girin, temanızın dosyası dahil bu şekilde konuya ekleyin.

@EylülToprak

@altugtiner kodlar değişti :)

hatta yapıyı kopmle değiştirmiş..

Bir zamanlar buralar dutluktu diyorsun yani :).

8. ben eklentinin 2.1 versionunu kullandığım için ona ait o kodu biliyorum doğru yere yapıştırdıktan sonra çalışır sormak istediğim canarkadaştaki gibi gözükmesi için kodu php dosyasında tam olarak nereye koyacağımdı !

9. görünmesini istediğin yere ama bence content kodunu bul temanda nerde güzel duruyorsa oraya ekle sayfa sayaç kodunu.

10. Tamamdır arkadaşlar yardımlarınız için saolun ...

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.