WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

etiket veritabanı hatası

(13 posts)
  • 6 ay önce elrunks tarafından başlatıldı
  • aspar1789 tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

Etiketler:

1. sitemde herhangi bir guncelleneme (surum yukseltme) ya da eklenti kurmadım durduk yere etiket sistemi iflas etmis gozukuyor...

etiket bulutundaki hata:

WordPress veritabanı hatası: [Got error 28 from storage engine]
    SELECT tag.tag_name AS name, COUNT(tag.post_id) AS numposts FROM wp_stp_tags tag INNER JOIN wp_posts posts ON tag.post_id = posts.id WHERE (posts.post_status='publish' OR posts.post_status='static') AND posts.post_date_gmt<='2007-11-05 11:18:25' AND posts.post_date_gmt >= '20061105121825' GROUP BY tag.tag_name ORDER BY numposts DESC
    Girilen kriterlere uygun etiket bulunamadı.

etiket sayfalarına girdigimdeki hata:

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS wp_posts.*, ss21.sayac_toplam, ss21.sayac_bugun, ss21.anlik_en_fazla_kisi, ss21.son_okuma FROM wp_posts LEFT JOIN wp_sayfa_sayac_21 ss21 ON wp_posts.ID = ss21.post LEFT JOIN wp_stp_tags AS stptags ON (wp_posts.ID = stptags.post_id) WHERE 1=1 AND (post_type IN('page', 'post') AND (post_status IN('static', 'publish') OR post_status = 'private')) AND stptags.tag_name IN ('antrepo') GROUP BY wp_posts.ID HAVING COUNT(ID) = 1 ORDER BY post_date DESC LIMIT 0, 7

..işin içinden çıkamadım bir türlü, eski yedeği yükledim yine aynı hatayı aldım.

Tarih: 6 ay #
  2. dmry sayfa sayaç eklentisini etkinsizleştirin..

3. eylultoprak ilginiz icin tesekkurler.

eklentiyi etkinsizlestirdim fakat bir sonuc alamadim. ornek sayfaları veriyorum.

http://www.egegelisim.org/etiketler/
    http://www.egegelisim.org/etiket/antrepo/

ayrıca etkentiler bölümünde etiketlere tıkladıgımda;

SELECT tag_name, COUNT(post_id) AS tag_count FROM wp_stp_tags GROUP BY tag_name ORDER BY tag_count DESC

bu hatayı alıp daha önce girdigim etiketlerin cıkmadıgını görüyorum.

4. etkinsizleştirme yapınca hata kodu değişiyor fakat sonuc alamıyorum.

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS wp_posts.* FROM wp_posts LEFT JOIN wp_stp_tags AS stptags ON (wp_posts.ID = stptags.post_id) WHERE 1=1 AND (post_type IN('page', 'post') AND (post_status IN('static', 'publish') OR post_status = 'private')) AND stptags.tag_name IN ('antrepo') GROUP BY wp_posts.ID HAVING COUNT(ID) = 1 ORDER BY post_date DESC LIMIT 0, 7

5. Bende teşekkür ederim.. ama şunları bir verirsnen

wordpress sürüm :
    Hatayı almadan önce yapılan son işlem :
    Etiket için eklenti varsa adı sürümü :

SAyfa sayaç'ın son sürümü olan 2.2 mi yüklü?

6. simple tag eklentisinin 1.6 yada 1.7 sürümlerini deneyin..

Geçici sunucu hatasıda olabilir bu.

Worpdress 2.3 yüklü ise değil ama sanırım kullanamazsınız eğer öyle bir şey varsa etiketleri wordpress aktarmak için içe aktar seçeneğine bakın derim.

recent post eklentisi yada widget dosyasından hata alınıyor ve 1.7 sürüme geçmeyi öneriyorlar.

O zaman 1.7 sürümüne geçin..

7. @Elrunks

ET'nin söylediklerine ek olarak phpmyadmine girip veritabanı onar ve optimize et özelliklerini kullanın.

8. Sayfa Sayac (Page * Pages read counter) 2.1
    Simple Tagging 1.6.8 yüklü,
    wordpress ise 2.2... wordpress te bir guncelleme yapmadım. son günlerde herhangi bir eklenti de kurmadım.

anladığım kadarıyla bir güncelleme gerekiyor.

bu sürümlerden hangilerini güncellemeliyim?

9. O zaman simple taggin için 1.7 sürümüne geçin..
    WOrdpress için 2.2.3 yada 2.3.1 sürümlerinden birini tercih edebilirsiniz..

2.3.1 sürümüne geçmek biraz sancılı olabilir.

@canarkadas abi hostta bi hata varsa yada güncelleme alabilir..

Zaten sitede 1.6'dan 1.7 sürümüne geçin diye tavsiye yapmış adam.

Ama arada 1.6.8 sürümüde var :S

ama senin dediğinde mantıklı ne kızıyon :'(

ağlarım bak yersen :)

10. @Elrunks
    Önce phpmyadmine girip veritabanı onar ve optimize et özelliklerini kullanın, düzelmezse, iki eklentiyide sunucudan silip optimize ve onar işlemlerini yapıp eklentileri yeniden yükleyip yeniden etkinleştirin, siz her hangi bir düzenleme yapmadığınıza göre durup dururken eklentilerin bu tip bir güncelleme istemesi mümkün değil.

11. değerli arkadaşlar ilginiz için teşekkürler. netten çıkmak zorunda kaldım işlerim dolayısıyla ogledensonra girdigimde sitemin duzeldıgını gördüm. sanırım hosting firmasının yaptıgı bir guncelleme benim siteyi etkilemiş. hiçbir degişiklik yapmadan eski formuna döndü. ben de son olarak phpmyadmin den her olasılıga karşı tabloları onardım....

tekrardan teşekkürlerimi sunarım. ilerde bu güncellemeleri yapacağım. herkese iyi akşamlar.

12. Uzun zamandır kullandığımız ve alıştığımız sayfa Sayac 2.2 (Hakan Demiray)eklentisi 3-4 gündür tekil sayfa gösterimlerinde yan menü ve sayfanı en üstünde aşağıdaki hatayı veriyor. yardımcı olabilirseniz seviniriz.

WordPress veritabanı hatası: [Can't open file: 'wp_posts_okunma.MYI' (errno: 145)]

update wp_posts_okunma set sayac_toplam = (sayac_toplam+1), sayac_bugun = (sayac_bugun+1), son_okuma = '2008-04-12 09:36:21' WHERE postID='763'

WordPress veritabanı hatası: [Can't open file: 'wp_posts_okunma.MYI' (errno: 145)]

insert into wp_posts_okunma (postID, sayac_toplam, sayac_bugun, son_okuma) values ('763', '1', '1', '2008-04-12 09:36:21')

yasemim ve aspar

Tarih: 1 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.