WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Türkçeleştirilmiş temaların önizlemesini kendi sayfamızda nasıl gösterebiliriz?

(8 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce mavinefes tarafından başlatıldı
  • mavinefes tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. ben şimdi kendi sitemde türkçeleştirmiş temalar yayınlıyorum türkçeleştirdiğim temaların ön izlemelerini bakmak isteyenlere kendi sayfamda göstermek istiyorum bunu bazı sitelerde görüyorum mesela

http://www.romow.com/demo/index.php?wptheme=DivGrad böyle bir link veriyor tıkladığınız zaman açılan sayfada http://www.romow.com/demo/ çıkıyor bunun gibi kendi sayfamdada yapmak istiyorum bunun için ne yapmam gerekir konu ile ilgilenen bütün arkadaşlara şimdiden teşekkür ler ediyorum

1 yıl önce #
  2. bunun için bir eklenti var... 230 wordpress eklentisinde olacak hocam..

theme viewer falan gibi bir şey.

1 yıl önce #
  3. @Mavinefes

Reis nasılsın, sunucunda ek bir wordpress kursan, sergilemek istediğin temaları oraya yüklesen, EylülToprak'ın bahsettiği burada ki 201 no'lu Theme Switcher eklentisi ile temaları seçtiğin zaman eklentinin temalara atadığı adresleri alsan, ana sitende bu adresleri tema adı ile link olarak yayınlasan olur diye düşünüyorum.

Denemedim, sadece sallıyorum, :) mantıken olabilir diyorum (eğer eklenti her temaya ayrı adres veriyorsa).

1 yıl önce #
  4. Reis nasılsın

eyvallah reis iyiyim saol sen nasılsın bu arada

bu olayı çözmemiz lazım
    tamam o eklentiyi indirdim
    eklentilerden etkinleştirdim olay zaten burada başlıyor bundan sonra tıkandım kaldım en baştaki mesajımda yazdığım gibi bunu nasıl yapacağım hakkında bi bilgim yok

1 yıl önce #
  5. Sağolasın reis Allaha şükür, burada kurulum detayları var, oradaki kodları yan menüye koy, ben kullanmadğığım için fazla bir bilgim yok, sen bir dene olmazsa bende bu eklentiyi kurar denerim.

1 yıl önce #
  6. ikinci bir wp şart ben araştırdım :)

1 yıl önce #
  7. tam ben olayı çözdüm sen cevap yazmışın reis teşekkürler
    ilgilenen bütün arkadaşlara teşekkürler

ilgilenen arkadaşlar için buradada yazıyım

buradan eklentiyi indiriyoruz temamızda plugin dosyamıza gönderiyoruz admin panelinden aktive ediyoruz
    daha sonra temanızdaki sidebara aşağıdaki kodu ekliyoruz

8. Themes:
    <?php wp_theme_switcher(); ?>
1 yıl önce #
  • mavinefes
    Üye

istersen kendi sitende de yapabilirsin bence
    yanlız konumuz türkçeleştirilmiş temaların önizlemesi olduğu için tabiki ikinci bir wordpress gerekiyor

1 yıl önce #

• Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.