mesela show tv spor sayfasının rss si var.
o adresteki rssleri wp sitemize yazı olarak gönderen eklenti varmı?
mesela show tv spor sayfasının rss si var.
o adresteki rssleri wp sitemize yazı olarak gönderen eklenti varmı?
Anladığım kadarıyla başka rss'lerdeki yazıları, wp'ye taşımak istiyorsunuz. Bence bu kaçakçılık oluyor. :) Çünkü elinizi bile dokundurmadan insanların saatlerce uğraşıp hazırladığı yazıları sayfanıza eklemiş oluyorsunuz.
Belki siz iyi niyetlisinizdir; fakat bunu kötü amaçlar için kullanan ve belki de günlüğünüzün kopyasını oluşturan birileri çıkabilir. Onun için ben buna karşıyım. Bir tane eklenti biliyorum; fakat paylaşılmasının zararlı olabileceğini düşündüğümden yazmak istemiyorum.
Kolay gelsin...
haklısınız bir yerde.
örnekte verdiğim gibi kısa haberleri koyacaktım siteme.
neyse yanlış anladınız. sonuçta rss yi açıp kapamakta yayıncının elinde.
paylaşan olursada sevinirim
Bir tane eklenti biliyorum; fakat paylaşılmasının zararlı olabileceğini düşündüğümden yazmak istemiyorum.
ben biliyorum ama verme taraftarı bende değilim.. isteyen bulabilir ama..
neyse rss kapatmak yada açmak onların elinde belki ama bu rss'ler ile yazı okuyan bir sürü insan var.. biri için rss'den yazı kopyalayan adamı cezalandırayım diye herkese aynı muamele yapılmamalı..
şöyle olabilir her yazıya site adını yazan bir kod koyabilir bununda eklentisi mevcut.. :)
Böyle bir durum kaçak yazı kullanarak zan altında kalmaktan daha çok siteniz için de tehlikeli. Yazılarınızda başka sitenin rss'sine bağlı kalmak düpedüz veritabanın sağlığını yabancı kişilere vermek demek. Siz bu sitelerin rss adresini böyle bir amaç için kullandığınız zaman veritabanınızın canına okumak pek zor olmasa gerek ?
rss çeken siteler rss kaynak sitesine fayda getirirmi
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.