WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Temaya uygun Arşiv

(7 mesaj(lar))
  • 11 ay önce eroglu tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş
  1. Merhaba arkadaşlar yeni bir blog *** yayınladım, burdaki (http://www.burakbudak.com/arsiv)arşiv oluşturma eklentisini kurmayı denedim fakat başarılı olamadım. sorun kullandıgım temadan olabilirmi ? (k2) veya nerde yanlış yapıyor olabilirim.

Not. Bu konuya uygun mesaj bulamadığımdan dolayı açmış bulunuyorum.

11 ay önce #
  2. Bahsettiğiniz sayfada kullanılan eklenti burada açıklanmış, siz anlatılanları yaptınız mı ?..

11 ay önce #
  3. evet anlatılanları aynen yaptım, denildiği gibi yeni sayfa oluştur diyorum, code alanına <!--fikirbozan_arsivcik--> yazıyorum kaydet diyorum. fakat arşiv sayfamda text olarak <!--fikirbozan_arsivcik--> yazıyor, nerede yanlış yaptığımı anlamış değilim.

11 ay önce #
  4. Buradan ExecPhp eklentisini indirin sunucunuz/wp-content/plugins'e gönderip etkinleştirin, bundan sonra arşiv eklentisi kodunu yazı editöründe kod sekmesine geçip öyle yazın ve sayfayı yayınlayın, yine olmazsa eklenti Wordpress sürümünüzle uyumlu olmayabilir, buradan başka arşiv eklentisi bakın.

11 ay önce #
  5. tşk canarkadaş fakat ExecPhp eklentisini neden verdiğini anlayamadım. ben bir menü oluşturup arşivi sayfa içerisinde listelemek istiyorum sidebarda değil. ama son yazdığın bağlantıdan eklentileri inceliyorum tşk.

11 ay önce #
  6. tamamdır arkadaşlar, bu adresteki oldukça kullanışlı kurdum ve çalıştırdım burdan görebilirsiniz

tekrar teşekkürler

11 ay önce #
  7. tşk canarkadaş fakat ExecPhp eklentisini neden verdiğini anlayamadım.

Ben sana anla diye para vermiyorum, dediğimi yap yeter :).. Şaka şaka, bazı temalarda eklenen kodlar çalışmayabiliyor execphp eklentisi bu tür temalarda kod eklenebilmesine imkan veriyor (muş).

tekrar teşekkürler

Sizde sağolun.

11 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.