sayaç eklentisini ekledim ve otomatik olarak görünecek şekilde ayarladım ancak sürekli 0'ı gösteriyor.
Bu yazı toplamda 0, bugün ise 0 kez görüntülenmiş .
neden olabilir ?
Sayfa Sayaç 2.2 sürümü.
sayaç eklentisini ekledim ve otomatik olarak görünecek şekilde ayarladım ancak sürekli 0'ı gösteriyor.
Bu yazı toplamda 0, bugün ise 0 kez görüntülenmiş .
neden olabilir ?
Sayfa Sayaç 2.2 sürümü.
bildiğim kadarı ile admin okumalarını saymıyor 2.1 buda saymaz herhalde..
çıkış yapıp deneyin.
evet, admin okumalarını saymıyor eklenti.
Dmry; yorumda yazmıştım gerçi google okumalarını falanda saymasa be abi :)
maalesef çıkış yapıp denedim, başka iki arkadaşa denettim ama hala sıfır.
Buradaki benim kullandığım, WP-PostViews eklentisi ile bu işlemi yapabilirsiniz,
<¿php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ¿>
kodunu tema dosyanıza (anasayfa için index.php) ekleyerek okunma sayısını görüntüleyebilirsiniz, (¿ işareti ? olacak).
Gelişmiş bir eklentidir, bileşen özelliği çok detaylı okunma arşivi, kategorilerin okunma sayısını görüntüleme gibi bir çok özelliği vardır, kurulum detayı da burada.
evet bu eklenti çalışıyor, önceki daha estetikti ama şimdilik bununla idare edeceğim. ötekine de zaman ayırırım bir ara, teşekkürler
sayaç eklentisinde bir sıkıntı yok arkadaşlar. sunucu yapılandırması v.b. sebep olabilir. inceleme yapmadan kesin birşey diyemem. ama kendi sitemde zaten kendi sayacımı kullanıyorum ve gayet güzel çalışıyor :)
bende çalışltırdım kolayca. sorun yok eklentide
2.5 sürümünde, bende yazıların altında sorunsuz ancak widget ile yan menüye eklenen, Bugün En Çok Okunan ve Toplam En Çok Okunan bölümleri sıfır, saymıyor.
Sayfa Sayaç Eklentisinin geliştiricisi Hakan'a ilettim cevap verirse sonucunu yazarım.
Sayfa Sayaç Eklentisi Wordpress 2.5 sürümü ile uyumsuz çalışıyor. Yazının altında bugün okunan Toplam okunan bölümlerinde sayaç çalışıyor ancak ana sayfada Bugün 2, Topalam 6 iken.. yazıya gidildiğinde Bugün 0 Toplam 8 sonucunu veriyor.
Widget ile yan menüye eklenen Toplam En Çok Okunan ve Bugün En Çok Okunan, yazılar listesi ise boşçıkıyor.
Eklentinin geliştirici de henüz 2.5 sürümü ile test etmediği için bir çözüm söyleyemedi.
2.5 sürümü ile deneyen var mı? Yoksa bir tek bende mi böyle. Farklı temalarda ve farklı yüklemelerle denedim sonuç aynı.
Belirtmekte fayda var 2.3 sürümü ile gayet güzel çalışmakta. Hiç bir sorun yaşanmıyor.
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.