WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

Temada coolplayer sorunu

(5 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce iNsurgenTe tarafından başlatıldı
  • iNsurgenTe tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli

Etiketler:

1. arkadaslar blix temasini kendime göre editledm ama cok gıcık bişey ile karsilastim blog cok ama cok gec aciliyor.. 2. olarak coolplayerde ki youtube videolari direk sayfa acildiği zaman calismaya basliyor yani heryerden bir ses geliyor bunu panelde ki coolplayer sekmesinden düzeltemedim bunu halletmemim baska bir yolu yok mu ?

http://portal.sebofren.com blogun bulunduğu adres arkadaslar ilgilenirseniz sevinirim simdiden cok tsk

1 yıl önce #
  2. Önce blix temasından vazgeçin.. O temada xss açıkları çıkıyor.. :S

Tercihlerden coolplayer ayarlarını tekrar yapın ve dosyaları teker teker düzenleyin... coolplatyer'in rpc32 dosyasını internet sayfasından indirin ve sunucunuzda bir yere yükleyip o adresi tercihler/cool player seçeneğinden değiştirin kendi sitenizde rpc32 nerde ise o yolu atayın...

o zaman hızlı açılır herşey.

1 yıl önce #
  3. off kötü oldu bu acik :S temayi editlemek için bayagi bi ugrasmistim..

peki bu rpc32 dosyasini kendi sistemime indirdiğim zaman sıkıntı hallolur diosun peki sadece bende mi düzelir yoksa site ziyaretcilerindede olur mu ?

1 yıl önce #
  4. Açık değil bu gereklilik..

herkesde düzelir.. benim siteme gir burdan video bölümüne görürsün daha iyi.

1 yıl önce #
  5. saol dostum ilgin için.. bir sorum daha olcak benim blogum neden cok gec acilio nedeni ne olabilir ?

Yönetici notu: Türkçe yazım ve imla kuralları konusunda daha önce birkaç kez uyarıldınız; ısrar ediyorsunuz, üyelik seviyenizi değiştirmek zorundayız. [Hasan]

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.