WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Share This eklentisi 1.4 (problem)

(4 mesaj(lar))
  • 10 ay önce adonisben tarafından başlatıldı
  • adonisben tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Merhaba;
    Worpress 2.3.1 ile Share This eklentisi 1.4 kullanıyorum fakat daha önceden kullandığım Slimbox 1.41 eklentisiyle uyumsuzluk yarattı. Sorun şu ki ikiside aktif olduğunda Slimbox 1.41 ile çalışan sistem yani resimler üzerlerine tıkldığımda açılmıyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazabirse sevinirim.

Şimdiden teşekkürler..

10 ay önce #
  2. Son sürümleri beklemek gerekebilir 2.3.1 de bu tür sorunlar ile karşılaşmak doğal..

Başka bir resim efekti eklentisi deneye bilirsin.. 230 wordpress olarak arama yapın orda var..

10 ay önce #
  3. Aynı eklenti yazarının yazdığı Lightbox v20 eklentisine geçebilirsiniz, Lightbox eklentileri için de sorunsuz çalışan tek eklenti budur, içindeki bir iki kelimeyi Türkçeleştirdiğim ve sitemde kullandığımı buradan indirebilirsiniz, ayrıca ShareThis 2.3 de hata veriyordu, 23x sürümleri için olanını mı kullanıyorsunuz..

10 ay önce #
  4. @canarkadas-ShareThis 2.3x olan sürümünü kullanıyorum hata vermiyor çok da keyifli bir eklenti.

@eylultoprak-Lightbox JS v2.03.3 Plugin'e geçtim 23x sürümlerde sorunsuz.

Cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Ben sorunumu yukarıda söylediğim yollarla çözdüm sizede tavsiye ederim.

Tekrar teşekkürler...

10 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.