@SkyQuakes
İlk mesajlarınızdan birinde sokağın başında ki köşe de aylak aylak dikilemeyeceğime göre İnternete gireyim, İnternette'de geyikle uğraşamayacağıma göre Wordpress'le bir site kurayım burada meşgul olayım benzeri bir şeyler demiştiniz, önceki mesajımda bu mesajınızdan dolayı Wordpress'e katkılarınızın devamını bekliyoruz yazmıştım :).
Yine forum yöneticimiz Hasan bey bir mesajında; "bir arkadaşımız bu CFORM'u Türkçeleştirse iyi olur" demişti, o günden beri bu eklenti hep Türkçeleştirme için ilk sıramdaydı, lakin ingilizce bilmiyorum, metin çevirisi yapan program ve sitelerden destek alarak Türkçeleştirme yapıyorum, bu tip bir Türkçeleştirme CFORM gibi çok detaylı bir eklentide pek işe yaramıyor, siz geçen CFORM 6 geliyor, yazınca elimdeki CFORM'ları çöpe atmıştım, diyeceksinizki niye ? çünkü sizi gözüme kestirmiştim ? yani; 6 sürümünü yapabildiğim kadarı ile Türkçe yapıp kalanını size pas edecektim, ama siz tek başınıza yapacakmışsınız bu beni çok kırdı :).
çeviriler devam ediyor yani, hali hazırda birkaç tane daha var ;)
Beklemek bazen de güzeldir.
düzenlediğimiz dosyaları ekleyebileceğimiz bir alan olmalı. eklentilere dosya ekleyebilmeliyiz mesela. var mı böyle bir şey ya da? çünkü bu eklentiler forumun derinliklerine gömülecek bir süre sonra...
Forumumuz tek başına Hasan bey'in üstüne kalmış durumda gibi, kendisi bu tür uygulamaları yapmak istesede yetişemiyor sanırım, galiba siz de web'de eskisiniz, bilirsiniz; belirli bir süre sonra tüm sitelerden, mousedan, ekrandan, hatta kendi sitenizden gına geliyor, bu forumu yöneten insanlar yıllardır bu işin içinde "ilk fırsatta bu şehirden kaçmalıyım" gibi fikirleri varsa bu çok normaldir..
Ekleyeceğiniz konuları Türkçeleştirme alanına açabilirsiniz..