WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

WordPress'e başlayamadım

(8 mesaj(lar))
  • 11 ay önce suluboya tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. suluboya
    Üye

Merhaba

wordpress için çok basit dediler ticari kaygısı olmayan bir meslek grubu domain ve hostu aldım.(turhos) fakat php ftp gibi konularda hiç bir bilgim yok bilgisayara bir kaç program yükledim ama yapamıyorum mesela wordpress rehberinde filezilla denmiş fakat nereye ne yükleyeceğim şaşırdım.Açıkcası çok çaresiz kaldım.Arkadaşa gönderdim php bilmek gerek dedi bırak php bilmeyi php ne ben onu bile bilmiyorum internette video vs buldum ama olmuyor. Sizden yardım istiyorum !!

Yönetici notu: Hoşgeldiniz, lütfen yeni başlıyorsanız rehber ve gerekli belgeleri ayrıntılı olarak okuduğunuzdan emin olun. Birçok konuda gerekli belge var, Türkçe ya da İngilizce. Takıldığınız konular için forumda arama yapın, bir sonuç bulamazsanız sorunlarınızı ayrıntılı olarak paylaşın. Kolay gelsin. [Hasan]

11 ay önce #
  2. php bilmek gerek dedi

Değil..

Burada ki yazılı/videolu kurulum açıklamasında da görebileceğiniz gibi, sunucuya dosyaları göndermeniz hariç, 1,2 dakika süren bir kurulumu vardır, orayı okuyup deneyin, bir kaç gün sonra bu işlemler size de çok kolay gelecektir.

Filezilla'yı buradan indirin, kurun, size host tarafından (Turhost) verilmiş olan ftp adresi, ftp kullanıcı adı, ftp şifresini Filezillaya girerek ftp (sunucu) ye bağlanın, sonra üstte verdiğim adresdeki video ve yazılarda ki anlatıma göre kurulum yapın.

11 ay önce #
  3. suluboya
    Üye

öncelikle çok teşekür ederim videonuzun yararlı olacağını düşünüyorum bu cp panel den anlattıklarınız aynen yaptım fakat ftp de wptr isimli bir dosya oluşturamadım ekran görüntüsü şöyle
    bundan sonrasını nasıl yapacağım?

11 ay önce #
  4. Sunucunuzda sadece resimde işaretli (httpdocs) klasörünün içine dosya gönderebilir, yeni klasör, dizin vs. oluşturabilirsiniz.

ImageShack

wptr isimli bir dosya

Dosya adını siz belirleyebilirsiniz..

11 ay önce #
  5. suluboya
    Üye

yükledim galiba anlattıklarınız yaptım hiç sorunsuz şu noktaya kadar geldim fakat benim panelimde dosya kilitli görünüyor? korkuyorumda bi şey yapmaya ayarları falan bozulur şimdi ne yapayım :)

11 ay önce #
  6. Bende Turhost kullanıyorum bu tür bir durumla hiç karşılaşmadım, musterihizmetleri@turhost.com adresinden msn aracılığı ile Seda hanımdan yardım isteyin, sanırım size yetki vermeleri gerek.

Kilit işareti olan yerde kalem olmalı, ayrıca siteniz daha kurulum aşamasında olduğu için yapacağınız hatalar önemli değil, korkmadan videoları baz alarak kurcalayın.

11 ay önce #
  7. suluboya
    Üye

Öncelikle canarkadaş'a çok teşekkür ediyorum.İnternette gördüğüm en kolay ve sade anlatımlı video sayesinde cp panel ve ftp ayarlarını yapabilidim.Turhost'un sabırlı ve anlayışlı müşteri hizmetlerine de buradan tekrar teşekkürlerimi sunuyorum

www.pijamaligazeteciler.com yüklemiş bulunuyorum.İnşallah tema ve eklenti gibi meseleleride kısa zamanda çözüp kurmaya çalışacağım.herkese sevgiler teşekürler

11 ay önce #
  8. Sizde sağolun.

11 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.