Selam Arkadaşlar,
Uzun süre kapalı kalan sitemi tasarımını biraz yenilyerek açtım. Sizlerden yapıcı eleştiri ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden herbirinize çok teşekkür ediyorum.
Selam Arkadaşlar,
Uzun süre kapalı kalan sitemi tasarımını biraz yenilyerek açtım. Sizlerden yapıcı eleştiri ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden herbirinize çok teşekkür ediyorum.
fSpring değil mi bunun orijinali? Çok güzel bir düzenleme olmuş, tebrik ederim. Eski temana oranla da daha güzel görünüyor. Özellikle renk tercihlerini beğendiğimi söylemeliyim.
Yalnız, kolaylıkla üstesinden gelinebilecek birkaç geçerlilik hatası var, belki gözünden kaçmış olabilir ;)
Ali Hocam yorumunuz için teşekkür ederim.
Evet sitemde kullandığım tema fSpring. Düzenleme için fazla vakit harcamadım, bu nedenle sanırım Xhtml ile uyumsuzluk görünüyor. Bugün veya yarın hallederim sanırım.
Yorumlarınız için tekrar teşekkür ediyorum.
@Hasan yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Sitede yazdığım veya yazacağım konuları özenle seçiyorum, bin dereden su getiriyorum bir yazıyı oluştururken bu da biraz benim seçiciliğimden ve blogumun biraz daha özel olmasını istememden kaynaklanıyor. Amacım faydalı olmak sadece, uzman olmaya niyetim yok. :)
Onur kardeşimi yıllardır tanırım netten tanıştığım ve çok sevdiğim bir insandır. Sizinde tanışıyor olmanıza sevindim.
Ben ikinizle de tanışıyor olmaktan memnunum :)
İlk mesajım buraya, abi siten hayırlı olsun gördüğüm kadarıyla gayet güzel bi site olmuş. Başarılarının devamını dilerim :)
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.