WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Turkish Carpet Wordpress Theme

(7 mesaj(lar))
  • 11 ay önce feverinlove tarafından başlatıldı
  • gevv tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

1. Bu yaptığım ikinci wordpress teması. Umarım beğenirsiniz. Download ve detaylı bilgi için:
    http://www.turkhitbox.com/design/turkish-carpet-web-20-wordpress-theme.html

11 ay önce #
  2. Teşekkürler
    konu ile alakasız ama :) bir sorum var sitenizde yorum bölümüne gerekli bilgiler girilmediginde hata mesajı aynı sayfa içinde görüntüleniyor nasıl yaptınız acaba buradada sordum ama cevap gelmedi

11 ay önce #
  3. ImageShack

Elinize sağlık, ilk temanız buna nazaran çok daha sıkıydı, sitenizde ilk temanızın yorumlarına yazdığım gibi; ya bu temanın da Türkçe versiyonu yok, yada ben yine bu link'i bulamadım.

11 ay önce #
  4. İkiside hoş duruyor aslında.. :)

Türkçe ne yanıt veriyor nede türkçe bir şey yapıyor.. adsense 'ci biraz sanırım :)

belkide hakkını yiyoruz projesi o yöndedir.

11 ay önce #
  5. Aslında adsensele alakası yok (tabiki adsense daha çok ödüyor ingilizce sitelere) ama ulaşabildiğiniz kitle çok daha büyük. Türkiye'nin en büyük bloglarına bakın. Yurtdışında normal blog muamelesi görürler. Ben en azından bi Digg 'lenme bi Stumbleupon 'lanma şansım olsun istedim. Kim bilir belki birgün birden anasayfaya çıkarım.

Eğer türkçesini yaparsanız, Sitede link vererek yayınlayabilirim (ben kendi serverima upload edicem).

Yorumlarınız için teşekkürler bu arada.

@Gevv: açıklayıcı bir haber yazmayı düşünüyorum. yazınca haber veririm.

11 ay önce #
  6. Teşekkürler beklemedeyim localde biraz inceledim bir kaç tema buldum uygulanmıs ama karışık bir sistem temaya eklemesi biraz :) zor olacak gerci şuan çözsemde nafile host göçtü :( ne olacağı belli değil belkide herşey silindi:(

11 ay önce #
  7. ben comment ajax olayını çözdüm :) ama sizin kullandığınız daha güzel :) hatta süper benim ekledigimde ikinci yorum için sayfanın yenilenmesi gerekiyor hatalı degil orası kesin kontrol ettim :) sizn kullandıgınızda en güzeli yorum aynı olunca yorumu tanıyor hata veriyor

10 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.