Wordpress'in eski sürümünü kullanıyordum versiyonu hatırlamıyorum ancak 2.1 veya 2.2 olabilir, sürekli admin panelinde yükselt dedi canım sıkılmaya başlamıştı ve sürüm yükseltme belgesi'nin yazdıklarını harfi harfine uyguladım ancak çok büyük bir sorunla karşılaştım.
1.ci sorun: http://blog.serkanurhan.com/wp-admin/upgrade.php adresi çalışmıyor. Dosya'nın orda olmasına rağmen.. Buna girince dedimki belki otomatik oldu bi siteye bakayım,
2.ci sorun: Siteye baktım ve sitedeki sorunlar:
header'da çıkan kodlar:
WordPress veritabanı hatası: [Table 'blogg.wp_terms' doesn't exist]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tt.term_id = t.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag') AND tr.object_id IN (54, 51, 48, 47, 46, 45, 44, 43, 42, 41) ORDER BY t.name ASC
Konu başlıklarının hemen altında çıkan kodlar:
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tt.term_id = t.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category') AND tr.object_id IN (54) ORDER BY t.name ASC
Kategoriler bölümünde çıkan kodlar:
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('category') AND tt.count > 0 ORDER BY t.name ASC
Meta bölümünde çıkan kodlar:
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('link_category') AND tt.count > 0 ORDER BY t.name ASC
3.Sorun: http:/blog.serkanurhan.com/wp-admin panelime giriş yapamamaktayım.
4.Sorun: Site genelinde oluşan sidebar kayması vb.
Şuan site online durumdadır, yani bilinçli olarak yardımlarınızı isteyebilmek için beklemeye almadım.
Yardımlarınıza acil bir şekilde ihtiyacım var şimdiden yardım edeceklere teşekkür ederim... Buyrun genel bir bakış yapın siteye
Not: Admin paneline giremediğim için hiçbir işlem yapamamaktayım. Kesinlikle sürüm yükseltme belgesinde yazanların dışında bir işlem yapılmamıştır.
çözülmüş