WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Menü isimleri nereden değişiyor?

(6 mesaj(lar))
  • 9 ay önce Asilzade tarafından başlatıldı
  • Asilzade tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

1. Merhaba arkadaşlar worldpress i çok övdüler bende dun gece bi blog yaptım ama kurcaladım menü kategorilerinin nerden değiştiğini bulamadım. yardımcı olacak arkadaş varmı.

Bu Menüyü

Sayfalar
    » Hakkında
    Arşiv
    » Kasım 2007
    Kategoriler
    » Kategorilenmemiş (1)
    Tavsiyeler

Şu Şekilde Yapmak istiyorum

Menü
    » Belediyemiz
    » Tarihi
    » Kültürü
    Kent Rehberi
    » Önemli Telefonlar
    ... Falan filan

bu şeilde bir menüyü nasıl hazırlayabilirim ben kategoriler kısmının adını bi türlü değiştiremedim. yardımcı olursanız sevinirim

Tarih: 9 ay #
  2. Kategoriler ismini temanızın sidebar.php dosyasından değiştirebilirsiniz, menü ile ilgili ise temanızı görmek lazım, bazı temalarda oluşturduğunuz her sayfa otomatik olarak menüye yerleşir ve bir buton oluşur, kategorilerin bu şekilde menüye otomatik yerleşimi söz konusu değil, siz istediğiniz kategorinin linkini alıp kendiniz menünüze yerleştirmelisiniz.

3. site: www.tosyam.net

Sayfalar Kısmının adını Ana Menü Şeklinde Değiştirdim. şimdi altına aynı şekilde

Kent Rehberi
    Önemli Telefonlar
    Kaymakalmlı
    VB gibi

Bu şekilde sayfalara menüsüne benzeyen bi menü daha açmak istiyorum ama olmuyor. kategoriler kısmı işimi görmüyor. peki bunu nasıl halledebilirim

4. 2 defa göndermişim yanlışlıkla :(

5. @Asilzade

İstediğinizi yapmışsınız galiba, bence diğer bir menüye koymak istediğiniz sayfaları kategori olarak açın.

6. canarkadas tam olarak istediğimi yapamadım en uygun böyle oldu ama içim rahat değil doğrusu sayfaları görüntülediğim gibi kategörideki menüleri görüntüleyemiyorum birde internet explorerde sizde düzgün çıkıyormu tema bende çıkmıyorda. canarkadas msn den bana destek olurum ben sana dersen msn mi ekleyebilirmisin ***

Yönetici notu: Forum kurallarımızı okuyun, adres kaldırıldı. [Hasan]

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.