WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Blogumu Google'a nasıl indexletirim?

(8 mesaj(lar))
  • 11 ay önce isarican tarafından başlatıldı
  • Remataklan tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. isarican
    Üye

Blogu kuralı 10gün oldu. Google blogdaki mesajları indexlememiş.

Nasıl indexletmeliyim. Googlenin daha iyi indexlemesi için ne yapmalıyım?

Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

11 ay önce #
  2. İlk önce araştırma yaparak bu konuya başlayabilirsin. Sonra blog ( günlük ) sayfanı güncel tutmalısın. Gündeme göre bilgiler verirsen sanırım daha fazla indexlenir fakat profesyonel anlamda yapmak istersen mesela google adsense ile sitene reklam koyabilirsin. Bu da google'ın senin sitenin varlığından haberdar etmesi için bir etkendir sana tavsiyem ilk önce içeriğe önemli ver. İnan bana içeriğin zengin olursa google'da da zengin olursun.

11 ay önce #
  3. isarican
    Üye

Teşşekür ederim. Yazınız için.

Peki smf forumda yada vebenzeri forumlarda sitemap var. Blog da da böyle bir sitemap olayı varmı.

Çünkü benim blogu tam 10günde 1tane bile indexlememiş.

sadece html leri indexlemiş.

blog siteadresi/blog dizininde

bakınız http://www.google.com.tr/search?q=site:cengelkoyhasarlioto.com&hl=tr&start=0&sa=N

11 ay önce #
  4. sitemap olayı mevcut tabi forumlarda ara ve sitemap yaratıcı eklentileri kullan. onlar sayesinde adresin.com/sitemap.xml oluşacak ve google indexlemesi daha fazla olacaktır. örnek vermek gerekir
    www.ayniben.com/sitemap.xml

11 ay önce #
  5. Google'ye önce linkini ekle, güncel ve kaliteli içerik tut, sonrası google abiye kalmış :) , kullanıcı müdahalesine kapalı bir arama motorudur kezaa kendisi...

11 ay önce #
  6. Üye olun.
    Aynı zamanda yahoo ve live için 'de bu adresler mevcut.

Bu 90 günlük sürenizi kısaltmaya bire birdir.

11 ay önce #
  7. Ya da direk olarak bu eklenti kurabilirsin.
    http://www.arnebrachhold.de/projects/wordpress-plugins/google-xml-sitemaps-generator/

11 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.