WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Wpseo Eklentisi hakkında

(5 mesaj(lar))
  • 10 ay önce dostname tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Kbakmayın arkadaşlar herkez kurabiliyor bu eklentiyi bende kurdum gerekli yere atıp etkinleştirdim açıklar seoya göre değişsin felan işaretledim

ama 2 aydır bir türlü çalışmadı şu meret uğraşıyorum olmuyor

istediğim şey *** adresini ekleyip birinin yardımetmesi
    yada bu konu altında

header.php si hakkında bilgi werilmesi(değişecekmi nolacak )

ayarları hakkında bir sorunmu war tercihlerde ayarları yaptım ama ne kadar doğru bilmiyorum zor durumda kalmasam aramam aradım forumda ama sadece kurulum var.Bu tür sorunlar sorulmamış herkez yapmış yardım eden arkadaşlara çok teşekkür edicem

Yönetici notu: Hoşgeldiniz, fakat yeni bir konu açmadan önce lütfen forum ana sayfamızda sabit olarak duran forum kuralları ve forum kullanımı konularımızı okuyun, Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun, yardım amaçlı msn/e-posta adresi paylaşmayın. Adres kaldırıldı. [Hasan]

10 ay önce #
  2. @dostname ALL IN ONE SEO PACK eklentisini bulup indirin zahmetsizce bütün isteklerinizi gerçekleştirecekdir..

10 ay önce #
  3. deniyeceğim ilginiz için teşekkürler

10 ay önce #
  4. Olmadı yaw :S hiç sorun yok gibi görünüyor eklentiyi aktif eddiyorum ama çalışmıyor değişmiyor linkler *** bir ekleyebilirmisin

Yönetici notu: Adres kaldırıldı. [Hasan]

10 ay önce #
  5. tercihler kısmında all in one seo ayarlarınızı kendiniz yapacaksınız..

siz http://www.eylulgunesi.com/gel-gitme-dinle.html böyle linklerim olsun istiyorsanız kalıcı bağlantı yapısını güncellemeniz lazım..

kalıcı bağlantı olarak forumda ararsan çokca var..

Linklerin nasıl olarak değişmesini istiyorsunuz ona göre belki yardımcı olabilirim daha açar mısın?

10 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.