WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

Gossipcity Teması Türkçe

(9 posts)
  • 8 ay önce mavinefes tarafından başlatıldı
  • dangerousman tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. Tema Adı: Gossipcity Tr

Tema Sahibi: Design Disease
    Türkçeleştirme: Mavinefes.com
    Ön izleme: Türkçe çevrilmiş halini Buradan ön izleme yapabilirsiniz

Tema indirme adresleri: Buradan , Buradan veya Buradan
    Temayı güle güle kullanın. Yalnız Türkçe çeviri linkini değiştirip,başkası çeviri yapmış gibi göstermeyin.İstemiyorsanız linkimi kaldırabilirsiniz.

Tema hakkında düşünce ve görüşlerinizi iletebilirsiniz saygılarımla

Tarih: 8 ay #
  2. Teşekkürler

sanırım kendi test sayfanızı kurdunuz :) bende ugraştım ama olmadı :( sanırım bir wp daha kurdunuz öyle ise aynı db üzerinemi kurdunuz ?

3. gevv demişki

sanırım kendi test sayfanızı kurdunuz :) bende ugraştım ama olmadı :( sanırım bir wp daha kurdunuz öyle ise aynı db üzerinemi kurdunuz ?

evet kendi test sayfamı kurdum
    evet test amaşlı bır tane daha wp kurdum ve farklı bır verıtabanı kullanarak kurdum

4. Güzel bir çeviri olmuş Mavinefes. Yalnız benim sana bir önerim var. Test sayfanda kurmuş olduğun Wordpress'e resim, alıntı, düzenli ve düzensiz liste içeren farklı gönderiler yaz. (Tıpkı themes.wordpress.net'te olduğu gibi) böylelikle temayı test için gelen kişiler farklı gönderi birimlerinde temanın nasıl davrandığını görebilirler. Tabi küçük bir öneri bu.

Çalışmalarında başarılar dilerim.

5. Benim için aşırı renkli bir tema malesef...Şahsen ben daha soluk ve koyu renkleri seviyorum :)

Genel açıdan bakar isek, güzel olduğunu söyleyebilirim...

6. Türkçe kararkter problemi çıkıyor bende acil lazım bu tema admin@forumlus.com mail olarak yollarmısınız sorunsuzunu

Tarih: 6 ay #
  7. neresinde karekter sorunu var temayı kullananlar arasında hiç böyle bir şikayet gelmedi

8. ellerinize sağlık.

9. dangerousman
    Üye

teşekkürler

Tarih: 5 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.