WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Blogu 2.3.1'e yükselttim. Veritabanı hatası alıyorum

(5 mesaj(lar))
  • 9 ay önce sakut tarafından başlatıldı
  • sakut tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. sakut
    Üye

Merhaba arkadaşlar.

www.gedizweb.com adlı sitede yükseltme yaptım. Sol kısımda istatistik yazan bölümün altındaki hatayı alıyorum. Veritabanlarını karşılaştırdığımda wp_categories tablosu yeniye geçince siliniyor ve bu hatayı veriyor site. Ne yapmamı tavsiye edersiniz.

Tarih: 9 ay #
  2. kategoriler ile ilgilibir eklenti var ise etkisizleştirin yeni sürümde kategori sistemi degişmiş kategori ile ilgili eklentiler sorun yaratıyor

3. @sakut

Eklentileri devre dışı bırakın, tek tek etkinleştirerek hataya neden olan eklentiyi bulmaya çalışın, temanızda hataya neden olan eklenti kodu varsa silin, daha sonra phpmyadminden veritabanı tablolarınıza onarım ve optimizasyon yapın, o istatistik eklentisinin son sürümünü kurun.

4. sakut
    Üye

Ben yükseltme yapmadan default temaya döndüm. Eklentileri devre dışı bıraktım. Yükseltme yaptım. Hata olduğunda hala eklentilerimi etkinleştirmemiştim. Ayrıca temayı sitesinden indirdim, yani kodlarında benim yaptığım bir değişiklik yoktu. Tema : azpismin tema

Yeni sürümde hatayı görünce önceden aldığım veritabanı yedeğini geri yükledim. Sorun ortadan kalktı, fakat yönetim paneline girince veritabanınız eski diyor ve güncellemekten başka yol bırakmıyor. Güncellerken hatalar vermesine rağmen başarıyla güncellendi diyor. Sonunda aynı hatayı alıyorum.

Şimdi eski dosyalarım ve eski veritabanım yüklü sorunsuz çalışıyor. Eğer bu soruna bir çözüm bulabilirsem yeni sürüme geçeceğim. Şimdilik beklemedeyim.

Ek: Benim almış olduğum hatanın aynısı azpismis temanın kendi sitesindeki yorumlarda da var.
    """"
    istatistik
    WordPress database error: [Table ‘metx1_wp1.wp_categories’ doesn’t exist]
    SELECT COUNT(*) FROM wp_categories

kategori var.
    2 adet yazı var.
    4 adet yorum var.
    1 Kişi şu anda çevrimiçi böyle bir hata alıyorum sebebi nedir?
    """""

Sorun bu temayı kullandığım için olabilir. Arkadaşlar tavsiye edeceğiniz yeni sürümle uyumlu temalarla birkez daha denemek isterim.

5. sakut
    Üye

resimde göreceğiniz gibi. tablolarda farklılık var sanırım benim sorunumda buradan kaynaklanıyor. malesef şimdilik çözüm yok.
    http://img229.imageshack.us/img229/9909/karsilastirmaif7.jpg

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.