WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

Role Manager 2.2.0 Türkçe arıyorum

(6 mesaj(lar))
  • 11 ay önce adonisben tarafından başlatıldı
  • heytbecom tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Role Manager 2.2.0 bu eklentiyi türkçeya çevirecek bir gönüllü yokmu (allah rızası için) .po ve.mo dosyaları içinde her dil var ne yazıkki türkçe yok.

11 ay önce #
  2. http://www.box.net/shared/tbvgvznf1n
    adrese yükledim. 10 tane cümle çevrilmedi sadece. Roles: Görev capability ise: İmkan diye çevirdim....

* içersinde mo ve po dosyaları mevcut isteyen üzerinden devam etsin... 10dkda bu kadar. kontrol etme fırsatım olmadı (çalışıp çalışmadığını bilmiyorum)

11 ay önce #
  3. Ne işe yarıyor eklenti acaba?

11 ay önce #
  4. Üye seviyelerini isteğinize göre değiştire biliyor..

11 ay önce #
  5. @heytbecom : Arkadaşım çok teşekkür ederim. Paylaşmak kadar güzel bişey varmı yaa?

Yanlız asıl ve en çok önem arzeden kullanıcıların görevlerini çevirmemmişsin. Öeneğin;Edit Others Pages,Manage Categories,Edit Published Pages gibi..

Olsun bana buda yeterli ama; tam bir çeviri yapan olursa, tahmin ediyorum çok daha az bilgiye sahip olan arkadaşlarımızın faydalanması çok daha kolay olur.

Tekrar teşekkür ederim kendi adıma.

11 ay önce #
  6. sadece uzun cümleleri çevirmedim.(Gerek olmadığını düşünerek hemde acelem vardı.) yazdığım kelimeler zaten dil dosyası içeriğinde mevcut değiller.
    Kısaca tam bir dil dosyası hazrılanmamış muhtemelen hepsi diğer sürümde bu içeriğe dahil edilir.

11 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.