WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

Yardıma ihtiyacım var

(4 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce vera tarafından başlatıldı
  • fuzuli tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli
  1. Selamunaleyküm Hayırlı günler

www.veranur.com Bloğum hiç bir bilgim yokken sağolsun bİr abim site aldı ve doldurduğumda güzel olacağına ikna ederek bana verdi

Karıştıra karıştıra forum forum geze geze az çok bir şekil verdim şükür.

Şimdi ilk sorunum Sürüm değişikliği istemesi
    2.si ve en çok üzen

Sayfalar var ekledğim 'Stres'e birebir' 'işte arzu diyarı'nın arzusu' gibi ama 1 haftadır tıklaldığımda içeriğini değilde Anasayfayı gösteriyor sizce ne hata yapmışımdır veya nasıl çözebilirim yardımcı olacağınıza inanıyorum şimdiden teşekkür ederim ilgilenen tüm kardeşlerden Allah razı olsun

Not:Admin panelinde yönetten sayfalar'a bakıp düzenle dediğimde içerik olması gereken gibi ama görüntüle dediğimde anasayfa çıkıyor :(

Hayırlı günler herkese tekrardan

Yönetici notu: Lütfen forum kurallarımızı okuyun, konularınızı uygun bölüm altına açın, konu başlıklarınız açıklayıcı olsun. [Hasan]

1 yıl önce #
  2. wp-admin/options-reading.php

Ön sayfa görünümünü yazılar'a ayarlayın.

1 yıl önce #
  3. eylültoprak demişki

wp-admin/options-reading.php

yani kısacası admin panelinize girip tercihlere tıklayın orada okumayı tıklayın ve önsayfa görünümünü son yazılarınız olarak değiştirirseniz düzelir
    aslında eylültoprakın bahsettiği şeyle benım yukarıda yazdığımın herhangi bir farkı yoktur sadece daha detaylı bir açıklama yaptım anlayabilmeniz için

1 yıl önce #
  4. Arkadaşlar yeri gelmişken benim de buna benzer bir sorunum var. Ben ana sayfada son yazılarımın değil de bir kategorinin son yazılarının çıkmasını istiyorum. Örneğin sadece "Eğitim Haberleri" kategorisinde girdiğim haberler ana sayfada çıksın. Bunun için @mavinefes arkadaşın dediğini yaptım ancak olmadı tüm ayzılar çıkıyor. Ne yapmalıyım?

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.