WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Toplu Mail

(8 posts)
  • 7 ay önce burakadam tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. burakadam
    Üye

Merhaba biraz araştırdım sitede ama tam istediğim gibi bir şey bulamadım ben mail atmak istiyorum fakat mail atan adresin gozukmesini istemiyorum aynı zamanda toplu mail attığımda kişiler diğerlerinin -hani forward edildiğinde yukarda gorulen mail adresleri şeklinde demek istiyorum- mail adresini de gormesin. var mıdır bunun bir imkanı.

Sağ olun, esen kalın

Tarih: 7 ay #
  2. bu konunu burayla bı alası yok arkadaşım burada wordpress le alakalı konular konuşulur ve tartışılır ve çözüm bulmaya çalışılır
    ama ben genede sana cevap veriyim mail atanın adresini gizleyemessın fakat ama forward lediğin kişilerin maıl adreslerinin sonuna herbir mail adresi için geçerlidir (;) parantez içindeki işareti koyman gerekir.

örnek
    ornek@mail.com;deneme@getmail.com

3. burakadam
    Üye

Yok, alakası var. Wordpress bir sitem var. Yazarlarıma toplu mail atmak istiyorum fakat bunu yaparken mail atan adresi sitenin adı gibi gostermek istiyorum bunun yanında da maili attığım kullanıcıların diğer kullanıcıların mail adreslerini gormesini istemiyorum.

4. ben arama yaptım :) buldum anahtar toplu mail
    http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/624?replies=39#post-2868

5. ona gerek yok...
    Şöyle yapacaksın:
    - mail listendeki adresleri hepsini yanyana dizip yada toplu gönder tuşu varsa ona bastığında liste çıkar. ve onları kopyalayıp bbc kısmına yapıştırırsan ve gönderirsen sadece gönderenin adresi gözükür ve herkese senden tek tek gönderilmiş gibi olur.. En azından gmailden bu şekilde oluyor...

6. Bu yada bu

Ben ilkini daha çok seviyorum bunu yani

7. burakadam
    Üye

merhaba email users adlı eklentiyi kullanıyorum fakat

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: hostname nor servname provided, or not known in /home/didaacom/public_html/wp-content/plugins/email-users/class.smtp.php on line 105

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to :25 in /home/didaacom/public_html/wp-content/plugins/email-users/class.smtp.php on line 105

Failure: Language string failed to load: connect_host

gibi bir şey çıkıyor karşıma, yardım edebilecek olan var mı?

Teşekkürler

8. sunucu hatası bu.. server sahibi ile görüşün..

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.