arkadaşlar ben Türkçe karakder sorunu yasadım ? www.*******.com sitem Yukardaki denilen iki yöntemi de denedim fakat olmuyor ne yapmalıyım ?
WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım
WordPress yedek alma ve yedeği yüklemek
(32 posts)-
Tarih: 2 ay #
-
Merhaba,
Veritabanı yedeklemesi fotoğraflarla anlatılmış... Teşekkürler.
Yalnız; resimlerden anladığım üzere phpmyadmin'in versiyonu 2.10.2 görünüyor örnekte. Benim panelde versiyon 2.6.4-pl3 görünüyor. Sanırım bu sebepten dolayı da bir sonraki resimde görünen "içe aktar" ve "dışa aktar" bölümleri benim panelde yok.
Veritabanı yedeklemesi için ne önerirsiniz?
Saygılarımla.
Tarih: 3 hafta # -
Bahsettiğiniz veritabanında menü alanının resmini çekip buraya ekleyin..
Tarih: 3 hafta #
-
axiyim kazara Dönüştür 'e tıklarsın yedekleme menüsüne girersin aman diyim...
5 tane tuş var hepsine tıklamak 4sn sürse toplamda 16snde sonuca ulaşacaksın. lütfen lütfenn
heytbecom,
Veritabanıyla, kendisini fazlaca tanımadan dans etmek tehlikeli olabilir.
Yardımın için teşekkürler.
phpMyadmin e bağlanalım ve phpMyAdmin ile veritabanı yedekleme konusundaki gibi yedeğimizi alalım.
bir şey dikkatimi çekti verilen linkte yedek alma ayarlarında
IF NOT EXISTS ekle seçili değil Canarkadaş abimizn hazırladığı bir video vardı onda seçiliyordu kafam karıştı :)wordpress için en uygun ayarlama nasıl olmalı ? wordpress için Yapı - Veri bölümlerinin ayarları nasıl olmalı ?
Tarih: 3 gün # -
gevy, phpmyadmine gir dönüştür sekmesine gire tüm tabloları seç text - zip - gzipten birini seçip veritabanını indir. Diğerleriyle uğraşma...
Tarih: 3 gün # -
Tamamdır Abi Teşekkürler bir sorum daha var :) gördüğüm tüm db yedek alma anlatımlarında
"genişletilmiş eklemeler oluşturulan sorgunun azemi uzunluğu 50000"bu seçenek işaretlenmiyor tüm tablolar derken bu da dahilmidir ?
Tarih: 2 gün # -
Gevv ne haber :)
Yedek alma konusunda veritabanı alman şart mı? ben; dışa aktardan xml yedeği alıp, etiket/yazı/yorum şeklinde 1000'e yakın yazıyı 10 dakikada yedek alıp başka siteye aktardım..
Tarih: 2 gün # -
iyidir Abi Sen Nasılsın :)Yoğunluk bittimi :)
bir ara xml tecrübem oldu ama etiketleri almamıştı simpletağ eklentisini kullanıyorum xml yedeği yüklediğimde etiketler göründü ama rakam şeklindeydi tek tek tüm yazları düzenlemiştim :)
Tarih: 1 gün # -
bir ara xml tecrübem oldu ama etiketleri almamıştı simpletağ eklentisini kullanıyorum xml yedeği yüklediğimde etiketler göründü ama rakam şeklindeydi tek tek tüm yazları düzenlemiştim :)
O hata düzeltdi son sürümlerde sanırım.
Tarih: 1 gün #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil