WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

WordPress yedek alma ve yedeği yüklemek

(40 posts)
  • Started 2 years ago by rugzO
  • Latest reply from canarkadas
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. heytbecom
    WordPress Türkiye

gevy, phpmyadmine gir dönüştür sekmesine gire tüm tabloları seç text - zip - gzipten birini seçip veritabanını indir. Diğerleriyle uğraşma...

Posted 2 years ago #
  2. gevv
    Member

Tamamdır Abi Teşekkürler bir sorum daha var :) gördüğüm tüm db yedek alma anlatımlarında
    "genişletilmiş eklemeler oluşturulan sorgunun azemi uzunluğu 50000"

bu seçenek işaretlenmiyor tüm tablolar derken bu da dahilmidir ?

Posted 2 years ago #
  3. canarkadas
    WordPress Türkiye

Gevv ne haber :)

Yedek alma konusunda veritabanı alman şart mı? ben; dışa aktardan xml yedeği alıp, etiket/yazı/yorum şeklinde 1000'e yakın yazıyı 10 dakikada yedek alıp başka siteye aktardım..

Posted 2 years ago #
  4. gevv
    Member

iyidir Abi Sen Nasılsın :)Yoğunluk bittimi :)

bir ara xml tecrübem oldu ama etiketleri almamıştı simpletağ eklentisini kullanıyorum xml yedeği yüklediğimde etiketler göründü ama rakam şeklindeydi tek tek tüm yazları düzenlemiştim :)

Posted 2 years ago #
  5. Wordpress Sever
    WordPress Türkiye

bir ara xml tecrübem oldu ama etiketleri almamıştı simpletağ eklentisini kullanıyorum xml yedeği yüklediğimde etiketler göründü ama rakam şeklindeydi tek tek tüm yazları düzenlemiştim :)

O hata düzeltdi son sürümlerde sanırım.

Posted 2 years ago #
  6. sanatkop
    Member

merhaba, yukarılarda anlatıldığı gibi yedeğimi aldım ve sonra veritabınını yükledim ancak aşağıdaki hatayı verdi. yardımınızı rica ediyorum.

Veritabanı:

n

--
    -- --------------------------------------------------------
    --
    -- Tablo yapısı :
    _

--
    DROP TABLE IF EXISTS
    _
    ;

MySQL çıktısı:

#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '

DROP TABLE IF EXISTS

_
    ' at line 1

Posted 1 year ago #
  7. canarkadas
    WordPress Türkiye

Bende sunucumda yedek yüklemesi yapamıyorum, bu sorunu yedekle aynı adla veritabanı oluşturup içine girip, SQL sorgusu alanında yedeği komple yapıştırıp Git diyerek aşıyorum..

Posted 1 year ago #
  8. cay571
    Member

şimdi yedek alma konusunda benimde kafam karıştı hangi seçenekler işaretli olmalıdır yedek alırken??? her yerde farklı olarak anlatılmış
    burdaki resimde nereler işaretli olmalı yedek alırken?
    birde wordpresin kendisini kullanarak yedek alsak olurmu? dışa aktar desek ne kadar sağlıklı olur tüm konular yorumlar vbinin yedeğini almış olurmuyuz?
    açıkcası sürüm yükseltmem gerek ama korkuyorum kaybedersem herşeyi diye, sürüm filan yükseltmiyecem aslında ama yazı editöründe bir sorun var yükseltmem gerek
    http://img215.imageshack.us/img215/4076/adszcroppedvl7.jpg

Posted 1 year ago #
  9. canarkadas
    WordPress Türkiye

@cay571

Buradan indirebileceğin WordPress Database Backup eklentisi ile yedek alabilirsin, Türçedir..

Posted 1 year ago #
  10. cay571
    Member

Teşekkürler canarkadaş

Posted 1 year ago #

RSS feed for this topic

Reply »

You must log in to post.