merhaba, yukarılarda anlatıldığı gibi yedeğimi aldım ve sonra veritabınını yükledim ancak aşağıdaki hatayı verdi. yardımınızı rica ediyorum.
Veritabanı:
n
--
-- --------------------------------------------------------
--
-- Tablo yapısı :
_
--
DROP TABLE IF EXISTS
_;
MySQL çıktısı:
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '
DROP TABLE IF EXISTS
_' at line 1
sorunun ne olduğunu anladım, ancak yanıt yazmakta geciktim, kusura bakmayın lütfen.
nedeni yedek alırken dosya ismi kısmına bir şeyler yazmaya çalışmammış. daha doğrusu ben sorunumu böylle çözdüm. dosya ismi kısmını hiç değiştirmedim ve dönüştür yaptım. masaüstüne veritabanı adı ile kaydedildi. daha sonra aynı dosyayı yüklediğimde, bir sorun çıkmadı.
ama işin ilginç tarafı, konu anlatımlarında veritabanını dönüştürürken dosya ismi değiştirilmiş görünüyordu, hemen hemen hepsinde işlemin yapıldığı tarih veriliyordu. öyle yaparak birere ulaşamadım. bilmiyorum, nerede hata yaptım.
YANLIŞLIKLA YORUMU İKİ KEZ GÖNDERDİM. BUNU YA DA DİĞERİNİ SİLERSENİZ SEVİNİRİM. BU YANLIŞLIKLARLA NEREYE KADAR DİYE SORMAYIN LÜTFEN.... TEŞEKKÜRLER...