bi blog ta görmüştüm etiket bulutunun sağ alt köşesinde etiketlerin devamı diye bi link vardı buna tıklayınca Ayrı bir sayfada Bütün Etiketler Gözüküyordu
Böyle Bir şeyi nasıl yapabilirim Teşekkürler
bi blog ta görmüştüm etiket bulutunun sağ alt köşesinde etiketlerin devamı diye bi link vardı buna tıklayınca Ayrı bir sayfada Bütün Etiketler Gözüküyordu
Böyle Bir şeyi nasıl yapabilirim Teşekkürler
Forumda etiket sayfası şeklinde arama yapın, etiket sayfası oluşturup bulutun altında o sayfaya link verin.
aramadan asla konu açmam
forumun altını üstüne getirdim bulamadım :(
yardım PLS
Benzer mesajlarda Etiket bulutuna tag limiti nasıl koyarım?
O başlığın altında etiket sayfası nasıl yaparız yazıyor.
O konuya giriyorsunuz.. En altta benim bir cevabım var..
Neymiş altını üstüne getirdiğinizi sanmışsınız.
Slm arkadaşlar Ben Siteme Son ekleneler Sayfası die bir sayfa kurmak istiyorum örnek olarak SonEklenenSiirler.php adlı bir Dosya Bu DosyaDa SİTEME SON EKLENEN 30 YAZININ Link halinde görünmesini istiyorum.Böyle bi Kod varmı ?
Bu konuda sen adama Son eklenen 30 yazının linki olayını anlatmıssın
Ben ise Bütün etiketleri Gösterebileceğim Bişey istiyorum
İlk mesajımı tekrar okursan iyi olur
o mesajın yonlendirdiği msj
bu msj = http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/3623?replies=2
bu msj dada bu anlatılıyor
Slm arkadaşlar Ben Siteme Son ekleneler Sayfası die bir sayfa kurmak istiyorum örnek olarak SonEklenenSiirler.php adlı bir Dosya Bu DosyaDa SİTEME SON EKLENEN 30 YAZININ Link halinde görünmesini istiyorum.Böyle bi Kod varmı ?
Etiket sisteminde kullandığınız kodu.. sonsiirler.php adı altında olan ama adını değiştirince sorun olmayan o dosyayı verdiğim kodlar ile oluşturun.. son satırın altına etiket sisteminizdeki kodu koyun.
O kodlar kısaca şuna yarar. Bir php dosyasında wordpress kodlarını tema hariçinde çalıştırmaya..
Aynı frekansa alalım sizi..
Antenlerinizi 34 doğu 23 batı yonune cevirin.. Çızırtılı geldiği için sesi kısıyorum.. Başarılar.
canarkadas ilgilendiğin için teşekkürler
eylultoprak Burası bir forum oldugunun farkına varmanızı Ukala sözlerinizden sıyrılmanızı temenni ediyorum Burası bir destek sitesi Yardım edersen edersin etmezsen Ukalalık yapmazsın Terbiyesizliğin Luzumu yok
O antenle bişe yapardımda ne ise
sizlerede başarılar
@poniard
Sizde sağolun..
Bana da,
Aramadan asla konu açmam
Yazmıştınız polemik doğurmamak için cevap vermedim, ben size arama yapmadınız demedim ki,
Yönetici notu: Lütfen forum kurallarımızı okuyun, Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun. [Hasan]
Uyarısını almışsınız, hala;
Bu konuda sen adama Son eklenen 30 yazının linki olayını anlatırmıssın
Ben ise Bütün etiketleri Gösterebileceğim Birşey istiyorum
yazıyorsunuz, size yardım etmeye çalışan kişiye bana en üstte belirttğim mesajıınız gibi;
Yazdığınız halde, onun size yazdığı mesajı, yine ağır ve seviyesiz sayılabilecek bir uslupla eleştiriyorsunuz, lütfen biraz iğneyi kendinize..
1 aramadan konu açmam sözünü bu laf için söledim yani size sölemedim Neymiş Gibi bir üslüpla karşılandım ve bişey demedim
Neymiş altını üstüne getirdiğinizi sanmışsınız.
2 bu lafı Arkadasın belki anlamayacağını düşünerek söledim
3 Bu Lafada açaip sinirlendim
Aynı frekansa alalım sizi..
Antenlerinizi 34 doğu 23 batı yonune cevirin.. Çızırtılı geldiği için sesi kısıyorum.. Başarılar.
Bu konu yeni mesajlara kapalı.