WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Veri tabanı hatası[Can't open file: 'wp_options.MYI' (errno: 145)]

(8 mesaj(lar))
  • 9 ay önce aspar1789 tarafından başlatıldı
  • engin1984 tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

1. Sitem aşağıdaki hattayı veriyor yardımcı olursanız sevinirim
    SELECT option_value FROM wp_options WHERE option_name = 'new_users_can_blog' LIMIT 1
    WordPress veritabanı hatası: [Can't open file: 'wp_options.MYI' (errno: 145)]
    UPDATE wp_options SET option_value = 'O:8:\"stdClass\":2:{s:12:\"last_checked\";i:1195374065;s:7:\"checked\";a:12:{s:19:\"akismet/akismet.php\";s:5:\"2.0.2\";s:19:\"ContentShowHide.php\";s:3:\"1.5\";s:36:\"google-sitemap-generator/sitemap.php\";s:5:\"2.7.1\";s:34:\"imageshack-uploader/imageshack.php\";s:5:\"1.01b\";s:31:\"mightyadsense/mightyadsense.php\";s:3:\"4.1\";s:27:\"mp3-o-matic/MP3-o-Matic.php\";s:4:\"1.10\";s:20:\"sagtus_engelleme.php\";s:3:\"1.0\";s:27:\"sayfa_sayac/sayfa_sayac.php\";s:3:\"2.2\";s:49:\"vipers-video-quicktags/vipers-video-quicktags.php\";s:5:\"5.2.3\";s:15:\"stats/stats.php\";s:4:\"2.20\";s:22:\"stats/stats-widget.php\";s:4:\"2.20\";s:27:\"wp-wetfloor/wp-wetfloor.php\";s:5:\"1.6-a\";}}' WHERE option_name = 'update_plugins'

Tarih: 9 ay #
  2. arkadaşlar bu uyarıdan sonra şimdide http://www.cafrande.org/wp-admin/install.php adresine yönlendirerek wordprss kurmamı istiyor bu durumda ne yapmam lazım sitede bulunan yazılarımı nasıl kurtarabilirim yardım eden olursa sevinirim
    teşekkürler

3. Avatar

ytgn
    Üye

Tam olarak bilgi sahibi değilim ama anladığım kadarı ile yeni bir eklenti sonrasında bu duruma gelmiş. Eklentileri iptal etmeyi denedin mi ?
    Panele giremiyorsan, ftp sunucusunda /wp-content/plugins/ klasörüne gir. Oradaki eklenti dosyalarının isimlerini değişirsen eklentiler otomatik olarak devre dışı kalacatır. Bence denemeye değer ;)

4. cevap için teşekürler dostum
    Doğru adsense eklentisinden sonra oldu ama
    ftp den girip isim değiştirdim ama sorun çözülmedi

5. Try FLUSH TABLES yazıyor kurulumda. Bunu dene. PHPmyadmin panelinden yapabilirsin. Hiç olmazsa yeniden veritabanı kur.
    Senin siten çok karışmış. Üst üste kurulum yapılmış gibi.

6. kurdum şimdi de admine giremiyorum su hatayı veriyor

WordPress veritabanı hatası: [Got error 134 from storage engine]
    SELECT option_value FROM wp_options WHERE option_name = 'active_plugins' LIMIT 1

WordPress veritabanı hatası: [Got error 127 from storage engine]
    SELECT option_value FROM wp_options WHERE option_name = 'tag_base' LIMIT 1

SELECT option_value FROM wp_options WHERE option_name = 'widget_categories' LIMIT 1

SELECT option_value FROM wp_options WHERE option_name = 'sidebars_widgets' LIMIT 1

SELECT option_value FROM wp_options WHERE option_name = 'cron' LIMIT 1

SELECT option_value FROM wp_options WHERE option_name = 'update_core' LIMIT 1

7. arkadaşlar yardım edecek kimse yok mu?

Yönetici notu: Lütfen forum kurallarımızı okuyun, bu şekilde gereksiz mesaj göndermeyin. [Hasan]

8. http://forums.mysql.com/read.php?88,27250,27250
    burada da aynı hatayı alanlar var.

Fakat ingilizce..
    sanırım mysql'in sürümüyle alakalı ve üst sürümlerde bu sorun görünmüyormuş, diye birşeyler okudum..
    Fırsatınız varsa başka bir sunucuda deneyin.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.