WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Site ilk açıldığında hakkında sayfasında olmasını istiyorum

(11 mesaj(lar))
  • 10 ay önce Buremba tarafından başlatıldı
  • chat tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş
  1. kişisel bir websitesi yapıyorum ve siteyi ilk açtığımızda anasayfa'da değil de hakkında'da olmasını istiyorum. nasıl yapacağımı açıklarsanız sevinirim.

10 ay önce #
  2. tercihler den okumayı bir durağan sayfada hakkımda yı işaretlerseniz olur

10 ay önce #
  3. peki anasayfa'nın ismini nasıl yazılar diye değişebilirim?

10 ay önce #
  4. ytgn
    Üye

"peki anasayfa'nın ismini nasıl yazılar diye değişebilirim?" ana sayfa olarak Hakkında sayfasını kastediyorsan:

Site Yönetimi/Yönet/Sayfalar buradan sayfa ekleyip silebilir veya var olan sayfayı düzenleyebilirsin. İlk kurulumda sayfalarda sadece Hakkında sayfası olur.

10 ay önce #
  5. @ytgn oradaki sayfalar sekmesinde hakkında iletişim gibi bölümler var ama normal anasayfanın ismini oradan değiştirilmiyor çünkü gözükmüyor. herhalde kodlarda bir yerde oynamak gerekli. nerde oynama yapacağımı söylerseniz sevinirim.

10 ay önce #
  6. ana sayfanın ismini yazılar diye değiştirmeyeceksiniz zaten. Yazılar'ı ana sayfa olarak tanıtacaksınız.
    arkadaşın dediği gibi tercihler-okuma-durağan sayfa seçin
    kısmından yapabilirsin.

10 ay önce #
  7. aligon
    Üye

header.php'den yapabilirsiniz. o dosyada ana sayfa diye aratın bulursunuz.
    (çok uğraştım kodları ekleyemedim :))

10 ay önce #
  8. http://pastebin.com/ kullanın kod eklemek için.

10 ay önce #
  9. Merhaba herkese,
    Bende arkadaşımız gibi durağan bir sayfayı ana sayfa yaptım ama blogtaki yazılarımı nasıl göstereceğimi bulamadım. Sadece arşiv sayfasına yönlendirip oradan gösterebiliyorum. Başka bir yolu var mı?

2 ay önce #
  10. Uzun zamandır Wordpress'le uğraşmıyordum. Bayağı yol katetmiş :)

Sorunun cevabı şu;
    Önce "Yaz" dan yeni bir sayfa oluşturuyorsun ve bu sayfayı "Ana Sayfa"(veya ne istersen) ismiyle yayınlıyorsun. Daha sonra birde "Blog" adında bir sayfa oluşturuyorsun. "Ayarlar>Okuma" sekmesine gelip "Bir durağan sayfa" kısmından "Ön Sayfa" olarak sitenin girişinde göstermek istediğin, yani Ana Sayfa sayfasını seçiyorsun. Yazı sayfası kısmında ise blog yazılarını göstereceğin sayfayı yani yarattığın Blog sayfasını seçiyorsun.

1 ay önce #
  11. arkadaşlar yardımcı olacamda ne konuda tam olarak anlamiş degil

1 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.