WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

son yazılar görüntüsünü kategorilere ayırmak

(7 posts)
  • 7 ay önce rae tarafından başlatıldı
  • rae tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. rae
    Üye

herkese merhaba,

istediğim her kategoride yayınlanan son yazıları, o kategori sayfasında son yazilar şeklinde görüntületmek.
    Yani ziyaretçi a kategosinin sayfasına girdiğinde o kategoride yayınlanmış son yazıları görmeli.

forumda daha önce bunula ilgili sorular sorulmuş ancak tam bir cevap gelmemiş.

Bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.
    Teşekkürler

Tarih: 7 ay #
  2. Bu işlem için dosyalarda oynama yapacağım. Bu konu hakkında ilk defa bir yazı görüyorum önceki yazıları kontrol etme şansım olmadı. Bitirince burada yayınlarım.

3. engin1984
    Üye

örneğin category-25.php , 25 numaralı kategoriye ait yazıları gösterir.
    Daha doğrusu 25. kategoriyi özelleştirmenizi sağlar.

Bunu doğrudan tema dosyanıza atın. Fakat normal category.php'nin aksine orada sadce başlıkları göstermek isterseniz; bir aralar denediydim çalışıyordu; şu kodu kullanın:
    http://codex.wordpress.org/Template_Tags/get_posts#Generate_another_list

veya category-25.php nin içinden the_content kodunu kaldırın. Dolayısıyla içerik değil sadece başlıklar görüntülenir.
    Buraya pek çok php kodu yazıp karıştırmak istemiyorum. Çünkü her kod kendine özel ve karışıklık yaratabilir. Yine de kendiniz deneme-yanılma yapın.

4. rae
    Üye

destek için teşekkürler.

@engin1984 category-25.php nerededir,eklenti ilemi oluşacak, benmi oluşturacağım, oluşturacaksam içindeki kod nedir?

5. engin1984
    Üye

sen oluşturacaksın. Temanın içinde category.php mevcut ise; isim değiştirip kaydet.
    Ama şu anki hali de güzel...

6. rae
    Üye

#engin1984 destek için teşekkürler.

aynı uygulamayı, sayfalara ve yazılara uygulamam mümkünmüdür. mümkünse nedir yolu

7. rae
    Üye

1 numaralı sayfa ile 2 numaralı sayfayı birbirinden farklı yapabilmek için ne gerekli diye sorsam sanırım daha açıklayıcı olacak

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.