WordPress Türkiye Forumları » bbPress

Support forum 2.3.2 Türkçe çeviri

(5 posts)
  • 5 ay önce rugzO tarafından başlatıldı
  • rugzO tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. Support forum 2.3.2 versiyonun Türkçe hali olan Destek forumu bitirmiş bulunmaktayım. Çeviri hatalarını lütfen bu konu altından bildiriniz.

Forumlarınızdaki konuları destek konusuna çevirebilir, çözülmüş ve çözülmemiş gibi ikonlar ile çok daha görsel bir foruma sahip olabilirsiniz .

İndir !

Yükleme
    1. bbPress kurmuş olduğunuz dizin içerisindeki /my-plugins/ dizinine
    support-forum.2.3.2 TR0.1 dosyasının içerisindeki bütün dosyaları
    kopyalayınız. my-plugins dizini yoksa oluşturunuz.

2. Dosyları yükledikten sonra Yönetim/Site Yönetimi/Eklentiler kısmından
    Support forum (Destek forum) eklentisini aktif edin.

3. Daha sonra Yönetim/Site Yönetimi/Destek forum kısmından ayarlarınızı
    yaparak kullanabilirsiniz.

Tarih: 5 ay #
  2. Bunu İndirdim Yükleme yazısının Bulunduğu 1.Bölümde support-forum.2.3.2 TR0.1 dosyasının içerisindekileri kopyalayınız demişsiniz bende anlamadığım için 1.si ben ilk önce klasör olarak my-plugins içine attım olmadı ikincisi içerisindekileri my plugins klasörüne attım ama değişen birşey yok aynı şu hatayı veriyo "Eklenti Eklinleştirilemiyor ,önlenemeyen hataya sebep oldu" dio ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

3. Kurduğunuz forumun adresini verirmisiniz.

4. Muratoner arkadaşıma katılıyorum Eklenti Eklinleştirilemiyor iletisi alıyorum.

Tarih: 4 ay #
  5. Forumlarınızda kurulu olan diğer eklentileri pasifleştirdikten sonra deneyiniz. Header'a eklediği java kodları çakışma yaptığı için bu hatayı verebiliyor. Aynı sorunu alırsanız bu konu altına yazınız.

Tarih: 4 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.