WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Tema arıyorum

(16 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce gercekkartal tarafından başlatıldı
  • gercekkartal tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. merhaba arkadaşlar, ben wp ile yeni tanıştım yavaş yavaş çözmeye çalışıyorum, ben adult bir site kurdum ve adult içerikli bir tema arıyorum yardım edebilirmisiniz?

1 yıl önce #
  2. burada

1 yıl önce #
  3. çok işime yaradı tşkler ama bunları türkçe yapmak için ne yapmalıyız? bu konudada bilgi verirmisin?

1 yıl önce #
  4. ytgn
    Üye

wordpres-tr nin hazırlamış olduğu çok güzel bir rehber var ondan faydalanabilirsin.

Link:
    http://www.wordpress-tr.com/dosyalar/rehberler/wordpress-rehberi.zip

1 yıl önce #
  5. tşk ederim arkadaşlar

1 yıl önce #
  6. arkadaşlar özür diliyorum tekrardan temayı türkçe yapmak için POedit programını indirdim türkçeleştirme rehberinde anlatıldığı gibi yaptım fakat bir türlü çalıştıramadım. hayırsever bir arkadaşım bana şu linkdeki temayı türkçe yapabilir mi? çok dua ederim.

link

1 yıl önce #
  7. yokmu yardım edecek hiç bir arkadaşım?

Yönetici notu: Lütfen forum kurallarımızı okuyun, bu şekilde gereksiz mesaj göndermeyin. [Hasan]

1 yıl önce #
  8. Bir hafta önce olsaydı hemen Tükçeleştirip yazmıştım bile ama maalesef artık vaktim yok, buradan Türkçeleştirme hakkında yardım alabilirsiniz.

Temada po veya pot uzantılı dil dosyası yoksa poeditle Türkçeleştirme yapamazsınız.

1 yıl önce #
  9. malasef yok. po veta pot uzantılı dosya. arkadaşım bu temaya çok ihtiyacım var.

1 yıl önce #
  10. sanırım php dosyalarını düzenleyeceksiniz her temada po pot olmuyor tavsiyem notepad++ indirin birde türkçe çevirisi yapılmış bir tema bulun php dosyalarını notepad++ ile açın karşılaştırın çözersiniz

1 yıl önce #
  11. birde onu deneyim. tşkler.
    ama çevirme konusunda yardımcı olacak arkadaşlarım varsa beklerim.

1 yıl önce #
  12. unutmusum notepad++ ile açtığınızda önce üstte düzenle kısmında utf-8 bom olmadan kodlayı seçin her dosyada bunu yapın benim temanın sorununu çözebilsem yardımcı olurdum :)

1 yıl önce #
  13. hobballa :) başlamıştım ama türkçe karakter desteklemiyor? ne yapmam lazım şimdi

1 yıl önce #
  14. en baştan başlayın :) önce utf-8 bom olmadan kodlayı seçin başlayın

1 yıl önce #
  15. tamam türkçeye çevirdim, fakat temanın logosu yok oldu :) sitede logo görünmüyor. bunun için ne yapmalıyım?

1 yıl önce #
  16. hatalar üst üste gelmeye başladı :( bir sürü hata veriyor yandım ben

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/bakireg/public_html/wp-content/themes/red-hot-10/archive.php on line 38

bu hatayı veriyor ama bakıyorum diğer tema ile hiç bir değişikliği yok

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.