WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Admin Panele Giremiyorum

(4 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce Emrahca tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Arkadaşlar www.emrahca.com isimli bloguma .html uzantılı bir sayfa yapmıştım. Exploreren ilk bu sayfayı görmesi benim için avantajdı. Herneyses bunu hosta attım. Ve amacıma ulaştım. emrahca.com yazdığım zaman ilk olarak index.html sayfası açılmakta idi. Yalnız wordpress de emrahca.com da kurulu idi. Bende index.html diye açılan sayfadan bloguma, www.emrahca.com/index.php diye link verdim. Herşey güzel gidiyordu. Taki Admin panelinden wordpress kurulu linki değiştirene kadar. www.emrahca.com iken, www.emrahca.com/index.php yaptım ve birdaha admin panelime giremedim. Forumu aradım ve bütün olanakları denedim.

Bu arada sayfa bozulduğu zaman almıştım en son yedeğimi.

Bende yeni wordpress kurdum. Temamı attım hosta. Veritabanını tekrar yükledim. Ok herşey normal ama admin panele tekrar giremiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. İş sadece admin panelde bitiyor. Bi girsem düzeltcem şu linki. Bunun başka bir link düzeltme yöntemi yokmudur arkadaşlar. .sql dosyasından falan. Yardım lütfen.. :(

1 yıl önce #
  2. ytgn
    Üye

Evet biraz uğraştım ama sanırım buldum:) Daha acemiyim, belki kısa yolu vardır ama kendi blogumda denedim oldu.

İlk once var olan ayarı bozdum, blogun şekli aynı senin blogunki gibi oldu. Sonra cpanele girdim ordan phpmyadmin'i açtım. Blog için kullandığım database'i seçtim. Üstte ARA diye buton var ona tıklıyoruz "Veritabanında ara" açılıyor.
    (Bu arada kullandığım phpmyadmin sürümü 2.11.0)

Aranacak kelime(ler) kutusuna siteurl home yazıyor (sadece bu iki kelime) tablodan da sadece wp_options'useçip başka birşeyi kurcalamadan sağ alttaki GİT butonuna basıyoruz.

Bende çıkan sonuç:

"siteurl home" kelimelerin en azından biri için arama sonuçları: 3 eşleşme,
    wp_options tablosu içinde Gözat Sil

Burdan gözata basıyoruz ve karşımıza işte benim aradığım şey diyeceğin sonuç geliyor. siteurl ve home girdilerinin karşısında hatalı olan option_value değeri olmalı. Sen bu iki dizeyi tek tek düzenleyeceksin. Sonra siten eski haline dönecektir.

Başka bir hata yoksa sorununun çözülmüş demektir geçmiş olsun ;)

1 yıl önce #
  3. Eyvallah arkaaşım sağolasın elerine sağlık bana bu anlatımınla öyle bir fikri verdin ki. Direk yedeğini aldığım pc mdeki .sql dosyasının içinde www.emrahca.com/index.php yi arattım ve buldum. İndex.php yi sildim. Veritabanını tekrar yükledim. Ve sorunum çözüldü. Kardeş ellerine yüreğine sağlık benim 1 haftadır çözemediğim konuyu bi çırbıda hallettin. Sağolasın. Bu arada siteni linklerimin arasına eklicem. Kolay gelsin. :)

1 yıl önce #
  4. :) sadecu bu

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.