Slm.Bloğuma Şöyle bir bakıldıgında Yeni Oluşturdugum Link halindeki Sayfalar Kalın ve büyük görünüyor.Ben Bunu nasıl ufaltacam.STYLE Dosyasına Biraz baktım ama Pek anlamadım..Yani Linkler Büyük görünüyor..Sorunum bu
Slm.Bloğuma Şöyle bir bakıldıgında Yeni Oluşturdugum Link halindeki Sayfalar Kalın ve büyük görünüyor.Ben Bunu nasıl ufaltacam.STYLE Dosyasına Biraz baktım ama Pek anlamadım..Yani Linkler Büyük görünüyor..Sorunum bu
Style dosyasını açın bold ve uppercase olmak üzere iki sözcük araması yapın. Kalın gidermek için kodu font-weight:bold yerine font-weight:normal şeklinde değiştirebilir veya ilgili satırı silebilirsiniz.
Büyük harfi gidermek içinde kodlarınızda bulunan text-transform:uppercase satırını silin veya text-transform:capitalize kodu ile değiştirin.
Hangi kısımdaki bağlantılarını düzenlemek istiyorsanız, o kısıma özel atama yapabilirsiniz .css dosyanızda. Sayfanızı inceledim fakat tam olarak hangi bölümde sıkıntı yaşadığınızı anlayamadım. Tam olarak hangi kısımda sorun yaşadığınızı belirtirseniz yardımcı olabilirim.
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.