WordPress Türkiye Forumları » Temalar

video ekleyince

(6 mesaj(lar))
  • 9 ay önce gercekkartal tarafından başlatıldı
  • khaos tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

1. arkadaşlar siteme video ekliyorum more foksiyonunu kullanıyorum. konuya gidince ilk sayfaqda herşey normal ama yazının devamını oku dediğimde video bölümüne geldiğim zaman sayfa düzeni çok abartılı bir şekilde bozuluyor. video sola kayık, meta bağlantılar vb. yerler ise videonun altında kalıyor. bu sorunu nasıl çözebilirim?

Tarih: 9 ay #
  2. <!--more--> etiketi benim sayfamda da sorun yaratıyordu. Şöyle ki anasayfada yazılar normal gözükürken, kenar çubuğu yazıların altına doğru kayıyordu. Yazının tamamını okurken ise herhangi bir sorun yaşanmıyordu. Ben artık yazılarımda the_excerpt etiketini kullanıyorum, böylece bahsettiğiniz sorunu artık yaşamıyorum. Tabi bunun için post.php dosyasında bir takım düzenlemeler yapmanız gerekecek.

3. peki bu etiket hakkında biraz bilgi verirmisiniz, yada bir kaynak yol gösterebilirmisiniz?

4. Buradan gerekli bilgiyi alabilirsiniz.

5. khaos yabancı dil problemi var. sana daha kolay ulaşabileceğim bir adres verirmisin bana tabi forum kurallarına uygun ise, çünkü bu eklentiye çok ihtiyacım var. ilgilenirsen sevinirim.

6. Burada sizin sorununuza benzer sorunlar tartışılmış, incelemek istersiniz diye düşündüm. Benim daha önce verdiğim bağlantı bir eklentiye ait değildi zaten, the_excerpt etiketinin kullanımına ilişkin bir makaleydi.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.