WordPress Türkiye Forumları » Temalar

K2 Temasının yorum özelliği

(6 posts)
  • 1 yıl önce Xenuan tarafından başlatıldı
  • ali tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

Etiketler:

1. Merhaba,
    k2 Temasını kullanınca admin commentinin değişik renkte olduğunu farketmişsinizdir kendi yaptığım temadada bu özelliği uygulamak istiyorum k2 nin içinde aradım ama bir türlü bulamadım. Sanırım CSS'si

li.byuser {
    background: #f6f7f8;
    }

li.bypostauthor {
    background: #eee;
    }

bunlar olmalı ama comments.php de buna benzer hiçbirşey yok.

Tarih: 1 yıl #
  2. Büyük ihtmalle Author Highlight eklentisini temaya entegre ederek başarmışlardır.

3. bu eklentiden hiç bir şey anlamadım valla :(

edit: hala bişey anlamadım(bu saatten olabilir) ama matnığını kavradım gibi..

4. yok 3 saatten beri uğraşıyorum olmuyor. istediğim imkansız birşey gibi gözüküyor.

5. Kendi soruma cevap vermek istiyorum. Belki başkasının işine yarar. Öncelikle

style.css 'yi açıyoruz #commentlist li (bende böle) bunun altına site sahibinin arka plan ayarlarını yapıştırıyoruz aynen şöle li.author_comment {
    background-color: #d8fbd8;
    border-bottom: 1px solid #ddd;
    border-top: 1px solid #ddd;
    }

ve hemen bunun altınada misafirlerin yorumlarının arka planı için bu kodu .alt_comment {
    background-color: #f8f8f8;
    border-bottom: 1px solid #ddd;
    border-top: 1px solid #ddd;
    }
    yapıştırıyoruz ve sonra comments.php'i açıyoruz. orda hemen <?php foreach ($comments as $comment) : ?> komutunun altına
    <li clas.. diye başlayan komutu var onuda şunla <li class="<?php if ($comment->comment_author_email == get_the_author_email()) echo 'author_comment'; else echo $oddcomment; ?> commentlist" id="comment-<?php comment_ID() ?>"> ile değiştiriyoruz.
    azıcık altlarda <?php endforeach; ?> var hemen ondan öncede şunu <?php /* Changes every other comment to a different class */
    if ('alt_comment' == $oddcomment) $oddcomment = '';
    else $oddcomment = 'alt_comment';
    ?>
    yapıştırıyoruz ve işimiz bitiyor :)

6. Çok teşekkür ederiz, eminim faydalananlar olacaktır ;)

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.