arkadaşlar vipers-video-quicktags eklentisini yükledim herşey normal gibi duruyor. panelden etkinleştirdim fakat yazı yazın bölümünde eklentiden eser yok. sorun nerede acaba bir fikri olan var mı
arkadaşlar vipers-video-quicktags eklentisini yükledim herşey normal gibi duruyor. panelden etkinleştirdim fakat yazı yazın bölümünde eklentiden eser yok. sorun nerede acaba bir fikri olan var mı
yazı yazın bölümünde kod sekmesine baktınız mı? Ya da eklediğiniz eklentinin bir getirisi olarak farklı yöntemdeki kodlarla eklenebiliyor. Sizin kurduğunuz eklentiyi kullanmadım ama bazı video eklentilerini sadece önüne video: yazarak yayımlayabiliyorsunuz. Örnek:
video://www.deneme.com/video/jofgnfg.html
gibi. Ben de buna benzer eklenti kurmuştum. Bayağı zorlandım ama bu kadar basitmiş. Umarım sizinki de öyle basittir. Bir de buraya bak istersen Kolay gelsin
firefoxda göremiyorum ama ie den açınca sorun tamamlanmış oluyor. farklı ve garip bir konu daha var, video yu ekliyorum firefoxda sorunsuz açılıyor ama ie'de iki tane video çıkıyor alt alta. üstteki video karesinin sol üst köşesinde X işareti var ama alttaki video açılıyor. bu sorunu nasıl aşabilirim bir fikri olan varmı?
videolarım firefox da çalışıyor, ama ie de link olarak görünüyor(flash uzantılı) sorunu nasıl giderebilirim
Eklentinin son sürümünü sitesinden indirip, tekrar tekrar sunucuya atıp öyle etkinleştirin, eklenti ayarlarını kontrol edin, eklenti anasayfasında bu konuda hata mesajı yazan var mı bakın..
denedim aynı sorun var firefoxta
ingilizcem olsa bakarım sitesine malesef yok. yeni sürüm değilde senin yaptığın türkçe sürümü attım. ama açmadı
en son sürümü 3 kere üst üste attım, sonra etkinleştirdim yine yok.
Herhangi bir sorun yok arkadaşlar, ben de aynı sorunu yaşadım, çerezlerle ilgili bir sorun. Temizleyip deneyin birde.
bu sadece benim için geçerli değil ki. siteme girecek olan userlerde aynı sorunu yaşayacak büyük ihtimalle. coolplayer'i bile denedim onda açıyor fakat filmi izletmiyor sadece sitenin reklamını gösteriyor fakat firefoxda filmi izliyorum aynı linkden. peki başka alternatif bir eklenti var mı flv dosyasını ie de açacak?
Admin panelinize daha önce girilmemiş bir bilgisayarda girip deneyebilir misiniz?
bu yol, sorunu ortadan kaldıracak mı? ya benim istediğim tek şey videolarımın IE den çalıştırmak,
@gercekkartal local de deneme yapıyorsanız.. easy php kurun.
Coolplayer'in işinizi görmemesine şaşırdım..
local değil. malesef
coolplayer işimi görmek için çok yaklaştı eylültoprak. siteyi açtığımda IE den yükleniyor diyor ama bir süre sonra duruyor tekrar deniyorum yine aynı. yaşlandım sanki :)
Evet o yol sorununuz da dahil kuruntunuzu ortadan kaldıracak, çünkü çerezler kendini yenilemediği için sadece sizde çıkmamakta. Önce bunu kabullenmeniz gerekiyor ki sorununuzu çözebilesiniz.
DivShare File - coolplayer.rar
Bu coolplayer eklentisi.. Bunu yükleyin yükledikten sonra tercihler kısmında coolplayer ayarlarına gelin ve kendi sitenizin wp-content dizinini gösterin daha hızlı açılacakdır.
eylul benim sorunum hızlı açılması değil ki zaten coolplayer yüklü şuanda. benim tek sorunum IE den videoların çalışmaması.xafer başka pcden deniyecem dediğin yolu birde.
Benim bahsettiğim vipers-video-quicktags için geçerli yalnız. Çünkü bende aynı sorunu yaşadım. Evde çıkmadı işteki pcimde çıktı, hem ie hem ff'den. CTRL+F5 yapmayı denemedim ama evde, çünkü sonradan çerezler yenilenmiş olmalıki taglar çıktı. Birde CTRL+F5 yap istersen, eğer başka bilgisayarda çıkarsa taglar, bilgisayarındaki geçici dosyalarını (Cookies, Temp vs) kaldırıp denersen çözülebilir. Ama bu kadar zamandır çıkmaması tuhaf.
Faydası olmadı xafer,
ya anlatayım arkadaşlar özür dilerim benim sitem adult bir site ve ben bu video kaynaklarını başka bir siteden flv olarak link alıyorum ve siteme atıyorum, firefox ile açtığımda sitemi hiç bir sorun yok, normal bir şekilde filmler açılıyor. fakat ie ile açtığımda video player açılıyor ama 5 sn. lik bir sürede o video kaynağını aldığım sitenin reklamını yapıyor. bu nerden kaynaklanıyor olabilir?
Konuyu açtığınız sorunuzla bir ilgisi yok son anlattığınız olayın. Bir faydası olmadı ne anlama geliyor? Yani yazı yazma bölümünde tag ikonları çıkmıyor mu?
bu sadece benim için geçerli değil ki. siteme girecek olan userlerde aynı sorunu yaşayacak büyük ihtimalle. coolplayer'i bile denedim onda açıyor fakat filmi izletmiyor sadece sitenin reklamını gösteriyor fakat firefoxda filmi izliyorum aynı linkden. peki başka alternatif bir eklenti var mı flv dosyasını ie de açacak?
Firefox'ta sorun yok.
Evet ie'de reklam çıkıyor sadece. Videoyu oynatmıyor.
Vay be benim siteme gene hiç, ortalama 300 kişi gelmedi. Nerde yanlış yapıyorum acaba?
Tüh, ie kullananlar muhteşem siteni kaçırıyorlar!!!
İçerik dilin yanlış arkadaş evrensel bir dile hitap ediyor :)
arkadaşlar burayı destek amaçlımı kullanıyoruz geyik muhabbet ve dalga geçmek için mi kullanıyoruz?
Tabii ki destek amaçlı. Geyik amaçlı değil. Ama ben senin projene kafayı taktım da..o yüzden. Yardım etmek istemiyorum. Daha hayırlı bir iş için çalışsaydın, seve seve yardım ederdim.
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.