WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Sayfa düzeni

(5 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce gercekkartal tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. arkadaşlar, temamdaki kategoriler son yazılar vb. menüler sağda onların hemen yanında bağlantılar ve site yönetimi kategorileri duruyor. ben bağlantılar ve site yönetim kategorilerini nasıl diğer menünün altına çekebilirim?

1 yıl önce #
  2. ytgn
    Üye

Yönetim panelinde /Görünüm/Bileşenler/ kısmına gel. Oradan yan menünü kontrol edebilirsin. Başlıkların yerlerini fare ile sürükle-bırak yöntemini kullanarak değiştirebilirsin.

1 yıl önce #
  3. Yönetim panelinde /Görünüm/Bileşenler/ kısmına gel. Oradan yan menünü kontrol edebilirsin. Başlıkların yerlerini fare ile sürükle-bırak yöntemini kullanarak değiştirebilirsin.

Ek olarak temanızdaki sidebar.php de ve yan menü kodlarını/konularını içeren dosyalarda düzenleme yapmalısınız.

1 yıl önce #
  4. Ek olarak temanızdaki sidebar.php de ve yan menü kodlarını/konularını içeren dosyalarda düzenleme yapmalısınız.

oralarla oynamayı çözebilsem yapacamda birşeyler. daha yeni girdim wp olayına codeyi buraya yapıştırsam yardımcı olurmusun?

1 yıl önce #
  5. Yedeğini aldıktan sonra, yan menünüzden (sidebar.php) orijinal kodların bazılarını silerek, kaybolan bölümleri görüp, deneme yanılma ile kısa sürede fikir edinebilirsiniz.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.