WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

Login Hatası Alıyorum

(12 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce denizyldz tarafından başlatıldı
  • denizyldz tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli
  1. Girişe tıklayıp kullanıcı adını ve parolamı yazdıktan sonra boş bir sayfada aşağıdaki hatayı alıyorum

Fatal error: Call to undefined function wp_safe_redirect() in /home/ebruliye/public_html/wp-login.php on line 83

daha sonra tekrar anasayfaya gittiğimde giriş yapmış olduğumu görüyorum bunu düzeltmek için ne yapılması gerekir

1 yıl önce #
  2. Eklentileri etkinsizleştirip giriş yapmayı deneyin.
    İlk bakışda sunucu hatası gibi dursada eklenti kaynaklı olabilir.

Bu hatayı alan dünyadaki iki lkişiden birisiniz google 'a göre :)

1 yıl önce #
  3. eklentileri kurmadan öncede veriyordu aynı hatayı :( sunucuda ne gibi bir hata olabilir

1 yıl önce #
  4. bu arada siteme üye olmuşsunuz teşekkür ederim :)

1 yıl önce #
  5. Bu komut 3 yerde geçiyor.

/wp-includes/pluggable.php
    /wp-login.php -> satır 81
    /wp-login.php -> satır 327
    /wp-pass.php -> satır 10

Bu dosyaları sunucuya tekrar gönderip öyle denemenizi tavsiye ederim.

Hatta kullandığınız sürümdeki dosyaları tekrar yükleyin.
    Yada bu iki dosyanın 2.3 yada 2.2.3 sürümleri yükleyip deneyin.

Bunlar olmazsa birde bunu deneyin.

bu arada siteme üye olmuşsunuz teşekkür ederim :)

Rica ederim.. Umarım üyelere mail atıyorsunuzdur anneme söylerim kendim yapmasamda.

Birde 15dk içinde mesaj düzenleme hakkınız var. Gerçi bende unuttum ama olsun.. İçimde kalmasın söyleyeyim ikimizin kulakllarınıda çekeyim dedim :)

1 yıl önce #
  6. teşekkür ederim deneyeceğim, sonuçtan bilgi veririm

1 yıl önce #
  7. Birde htacces dosyanızı tekrar oluşturup sunucuya atın.
    Bu sunucu problemi sanırım http://www.ebruliyemekler.com/wp-admin/ olunca giriyor http://www.ebruliyemekler.com/wp-admin olunca girmiyor.

İlginç.

1 yıl önce #
  8. bunuda deneyeceğim umarım düzelir, yemek sitesinde sizlerinde tariflerini yayınlıyabailiriz bilginiz olsun.

1 yıl önce #
  9. wp-login.php dosyasında ki 320 numaralı satırı

if ( !$user->has_cap('edit_posts') && ( empty( $redirect_to ) || $redirect_to == 'wp-admin/' ) )

burdan
    if ( !$user->has_cap('edit_posts') && ( empty( $redirect_to ) || $redirect_to == 'wp-admin' ) )

Buraya değiştirirseniz sorununun çözüleceğini düşünüyorum denemedim düşünüyorum sadece..

Bundan önce dediklerim olmadıysa.

1 yıl önce #
  10. sürümü yeniden yükledim sorun giderildi eylültoprak teşekkür ederim ilgin için :)

1 yıl önce #
  11. eylül toprak bi konuda yardım talep edicem sizden msn e ekleyebilirmisiniz acaba ***

Yönetici notu: Lütfen forum kurallarımızı okuyun, Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun, yardım amaçlı msn/e-posta adresi paylaşmayın; adres kaldırıldı. [Hasan]

1 yıl önce #
  12. Hasan bey deli dumrul gibisiniz hem yardım etmezsiniz hemde başkasından yardım isteriz onunda önünü kesmeye çalışırsınız. Düz ovaya köprü yapıp zorla burdan geçip 1 akçe vereceksin yok geçmezsen kafanı kırar üstünede 2 akçeni alırım misali.....

Yönetici notu: Söylediklerimizde anlaşılmayacak bir şey yok, her yerin olduğu gibi buranın da kuralları var. Forum kurallarını okusaydınız kimsenin size yardım etme gibi bir zorunluluğu olmadığını da anlardınız. Kimsenin yardım etmesini engellemiyoruz, fakat msn/e-posta adresini verip de yardım isteyenleri de hoş karşılamamız mümkün değil. Burası yardımlaşma platformu, yardım istersiniz ve gerektiğinde yardım edersiniz, bu kadar basit! Hep bana yardım edilsin, sorunum hemen çözülsün gibi bencil yaklaşımlarda bulunanların maalesef topluluğumuzda yeri yok. Sizin gibi kuralları okumama konusunda ısrarlı üyelerimizi forumda görmek istemiyoruz. Açık kaynağın mantığını bilmiyorsunuz daha; sitenizde kullandığınız tasarım için emek veren insanın emeğini hiçe sayarak tasarımı kendiniz yapmış gibi gösterebiliyorsunuz. Üyelik seviyenizi değiştirmek zorundayım, umarım başka bir isimle tekrar üye olup topluluk üyelerimizi daha fazla rahatsız etmezsiniz. [Hasan]

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.