WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Üye olmayanlar konuların içeriklerini göremiyor

(2 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce grupgale tarafından başlatıldı
  • grupgale tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. üye olmayanlar konuların içeriğini göremiyor beyaz ekran çıkıyor sadece herkesin ziyaretcilerinde herşeyi görmesini bütün konulşarı görmesini istiyorum bide üye olunca e-posta gelmiyor şifre gelmiyor onu nasıl ayarlıcam lütfen yardım www.grupgale.net WordPress Varsayılan Teması 1.6 Michael Heilemann kullanıyorum şu an

Yönetici notu: Hoşgeldiniz, fakat lütfen forum kurallarımızı okuyun, Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun. Konu başlıklarınız "yardım" benzeri ifadeler içermesin. [Hasan]

1 yıl önce #
  2. ve birde aşağıdaki eklentiyi nerden nasıl eklicez menu eklentisi :S:S:S detaylı anlatırmısınız lütfen:(

<li id="login">
    <?php
    global $user_ID, $user_identity;
    get_currentuserinfo();
    if (!$user_ID):
    ?>
    <h2><?php _e('Login'); ?></h2>
    <form name="loginform" id="loginform" action="<?php echo get_settings('siteurl'); ?>/wp-login.php" method="post">

<label><?php _e('Login') ?>:
    <input type="text" name="log" id="log" value="" size="20" tabindex="7" /></label>
    <label><?php _e('Password') ?>:
    <input type="password" name="pwd" id="pwd" value="" size="20" tabindex="8" /></label>
    <label><input type="checkbox" name="rememberme" value="forever" tabindex="9" /> <?php _e("Remember me"); ?></label>
    <input type="submit" name="submit" value="<?php _e('Login'); ?> »" tabindex="10" />
    <?php wp_register('', ''); ?>
    <input type="hidden" name="redirect_to" value="<?php echo $_SERVER['REQUEST_URI']; ?>"/>

</form>
    <?php
    else:
    ?>
    <h2><?php echo $user_identity; ?></h2>

<?php
    endif;
    ?>

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.