merhaba, Ultimate Tag Warrior etiketiçin eklentisini kurdum sidebarda gösteriyor ama ben bunu orda değilde bir düğme veya linkle ayrı sabit bir sayfada göstersin istiyorum bunu nasıl yapıcam
merhaba, Ultimate Tag Warrior etiketiçin eklentisini kurdum sidebarda gösteriyor ama ben bunu orda değilde bir düğme veya linkle ayrı sabit bir sayfada göstersin istiyorum bunu nasıl yapıcam
Şu şekilde yapabilirsiniz;
RunPHP gibi sayfalarda PHP kodlarının çalışmasını sağlayacak bir eklenti kurarsınız ve daha sonra sayfanıza <?php UTW_ShowWeightedTagSetAlphabetical("coloredsizedtagcloud","",0) ?> kodunu yazarak gösterebilirsiniz.
Teşekkür ederim elinize sağlık, tam olarak istediğim buydu.(Hiç bilenle bilmeyen bir olurmu.)
Kusara bakmayın fark etmemişim.
Merhaba ben etiketleri ayrı bir sayfada gösterebiliyordum düne kadar ama ne oldu anlayamadım bugün açtığımda sayfanın içindeki etiketler görünmüyor. ExecPHP eklentisiyle bunları gösteriyordum.
<?php UTW_ShowWeightedTagSetAlphabetical("coloredsizedtagcloud","",0) ?>kodunu yazmama rağmen görünmüyor, neden olabilir acaba? Teşekkürler.
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.