WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

<ul> ve <li> Neden uygulanmıyor?

(5 mesaj(lar))
  • 10 ay önce Emrahca tarafından başlatıldı
  • Emrahca tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Sevgili arkadaşlar sitemin daha önceki temasını şu anki temam ile değiştirdim. Sonuç ise gerçekten mükemmel. Yalnız bir sorunla karşılaştım. Sidebara eklediğim linkler, etiketlerde v.s... ul kullanabiliyorum ama li dilinin temanın li sinden farklı çıktığını ve bu konuda bana yardımcı olmanızı bekliyorum. İsterseniz siteye gidip sidebarın en altındaki eklediğim etiket ve linkler menüsüne bakabilirsiniz.
    www.emrahca.com

Bu arada tema widget uyumlu olmasına rağmen, bileşenlerde linkler kutucuğunu attığımda gözükmüyor. Halbuki diğer menüler çalışıyor.

10 ay önce #
  2. Kod eklemeye çalıştım fakat başarısız oldum. Stil kodunuzu biraz inceledim. Görülesi Linkler kısmını li etiketleri içine alırsanız sorununuzun çözülmesi gerekiyor.

10 ay önce #
  3. Bir sorun daha var.

Bağlantılar kısmının üstünde /ul var. Yanlış yerde kapatılmış. O kodu bağlantılar kısmının altında kapatmanız gerekecek. Biliyorum yeterince açıklayıcı olmuyor ama burdan ancak böyle anlatabiliyorum.
    Sevgilerimle.
    :)

10 ay önce #
  4. h2Etiket Bulutu h2
    ul<ul id =tagcloud

şu kalın yazılı ul gereksiz. o yüzden onu çıkartığ yeniden deneyebilirsin.

10 ay önce #
  5. Khaos arkadaşım ellerine diline sağlık. Senin dediğin gibi < / ul > orada fazlalıkmış gerçekten. Onu silince sorunum çözüldü. Teşşekkürler.
    Engin kardeş sanada teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. sizler başkasınız yaa. Yani Wordpress ailesi işte bu. :)

10 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.